Buscador
Lo Pati
L'Aula al Pati - Sediments
L'Aula al Pati

L'Aula al Pati - Sediments

Més de 3.000 alumnes de l'Ebre reflexionen sobre el problema dels sediments a través de l'art.

Del 10 al 17 de juny de 2021.

Plaça Mari Chordà


El projecte, impulsat per L'Aula al Pati, esdevindrà una instal·lació pública que es presentarà dijous 10 de juny a la plaça del centre d'art Lo Pati a Amposta

L’Aula al Pati és una proposta d’intercanvi entre Lo Pati - Centre d'Art de les Terres de l'Ebre i els centres o espais educatius de les comarques del sud de Catalunya. La iniciativa vol explorar la formació fora de l’espai regulat de l’aula i busca la intersecció entre art contemporani i educació. I en aquest marc més de 3.000 alumnes de 26 centres d'ensenyament del territori han participat en el projecte 'Sediments'.

Es tracta d'una proposta artística que pren forma d’instal·lació col·laborativa amb l'objectiu de reflexionar sobre la necessitat de regular l'arribada de sediments al Delta de l'Ebre per recuperar l'equilibri entre el riu i el mar. La reflexió teòrica deriva amb un taller de modelació de bols d'argila; entenent el bol com un recipient que permet contenir líquids i el material (l’argila) que ens connecta als sediments que no arriben al Delta. S’estableix així un diàleg entre continent i contingut, entre terra i aigua.

El projecte culminarà dijous 10 de juny amb una instal·lació a la plaça d'art situada davant Lo Pati a Amposta, amb tots els bols confeccionats pels alumnes. Les peces es disposaran sobre el terra, on la suma de les participacions individuals acabaran emplenant la silueta del Delta de l'Ebre per representar així la força del col·lectiva que necessita la desembocadura de l'Ebre per sobreviure. L'obra romandrà exposada a l'espai públic fins al dijous 17 de juny.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati a L'Aula
L'Aula al Pati
24 i 26 d'octubre de 2023. De 17:30h a 20:30h.
Lo Pati a L'Aula
Ampliar
Conviure al Parc
L'Aula al Pati
Fins l'1 d'octubre de 2022.
Conviure al Parc
Ampliar
Confinats: L'Educació en els centres d'art.
L'Aula al Pati
28 de maig de 2020 a les 19:00h.
Confinats: L'Educació en els centres d'art.
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024