Buscador
Lo Pati
Kathy Hinde - Phase Transition // Eufònic
Exposicions

Kathy Hinde - Phase Transition // Eufònic

Katy Hinde exposa al Centre d'Art Lo Pati del 31 d'agost al 15 de setembre. La inauguració serà el dissabte 31 d'agost a les 19h

Del 31 d'agost al 15 de setembre. Inauguració dissabte 31 d'agost a les 19:00h.

Centre d'Art Lo Pati


L’obra de l’artista escocesa Kathy Hinde neix a partir de l’associació entre naturalesa i tecnologia expressada a través d’instal·lacions audiovisuals i performances que combinen so, escultura, imatge i llum. Basat en la inspiració de conductes i fenòmens que es troben en el món natural, Hinde crea un treball generatiu que evoluciona donant lloc a una experiència poètica i reflexiva que enriqueix l’apreciació del que és quotidià i convida a una major consciència del món que ens envolta.

Una piscina abandonada va ser el lloc escollit per l’estrena de Phase Transition el 2017, una instal·lació sonora escultòrica que pretèn despertar la consciència del canvi climàtic global i l’efecte hivernacle. Els blocs de gel es fonen a velocitats que vénen determinades per dades del canvi climàtic, i els seus degoteigs ressonen en recipients de metall plens d’aigua, fusionant-se amb sons metàl·lics gravats en vinil reproduïts en plats personalitzats que es tornen més ràpids o més lents d’acord amb la velocitat de fusió. A mesura que els visitants exploren l’espai, les onades sonores creixen, flueixen, s’alcen i es desplacen en patrons inigualables.

Kathy Hinde ha mostrat les seves peces a tota Europa, Xina, Pakistan, EUA, Canadà, Colòmbia, Mèxic, Brasil i Nova Zelanda. Kathy ha rebut diversos premis, incloent una Menció d’Honor al Premi Ars Electronica 2015; subcampiona per al premi Sonic Art Awards del 2014; finalista al Aesthetica Art Prize e, 2014 i 2018; British Composer Award in Sonic Art el 2017; premi ORAM el 2017; i Scottish Award for New Music per a la col·laboració amb Maja Ratkje el 2018. Kathy ha estat artista seleccionada per la plataforma europea SHAPE per a la música innovadora i l’art audiovisual per al 2018.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Energia submergida, Presentació del catàleg, taula rodona i visita guiada.
Exposicions
Dissabte 27 d'abril a les 18:00h.
Energia submergida, Presentació del catàleg, taula rodona i visita guiada.
Ampliar
Paula Artés, Energia submergida
Exposicions
Fins al 9 de juny de 2024.
Paula Artés, Energia submergida
Ampliar
Playmodes, FORMS - Música Visual Generativa
Exposicions
De l'11 de novembre de 2023 fins al 21 de gener 2024.
Playmodes, FORMS - Música Visual Generativa
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024