Buscador
Lo Pati
#ebrergent 2016-2017
Ebrergent

#ebrergent 2016-2017

La convocatòria #ebrergent se reedita amb una campanya a càrrec d'Oriol Fuster Cabrera

fins al 18 de novembre

Terres de l'Ebre


La convocatòria #ebrergent, una proposta conjunta de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i Lo Pati - Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, arriba a l'edició 2016 - 2017 amb un canvi considerable: fugint del model expositiu basat en la idea del concurs, #ebrergent se reconfigura com una campanya, una crida comandada per un creador jove, Oriol Fuster Cabrera (Amposta, 1989), que exercirà de guia i comissari, de filtre i intermediari, per prendre el pols a la creació jove i les inquietuds creatives del territori.

Si en les edicions anteriors #ebrergent se volia instaurar com un espai de diàleg i reflexió, la campanya #projectedeprojectes va dirigida a prendre el pols a les inquietuds joves contemporànies: en paraules de Fuster, "lo temps no existix: existixen les condicions materials, lo moment cultural, l’entorn social, les decisions preses i no preses. Existix l’actitud, i la consciència d’ésser-ne; i existix la subjectivitat. Individualitats en comú, #ebrergent 2016-2017 és un espai de proposta i intercanvi per a joves artistes d’ací"

La convocatòria és una crida vital i artística dirigida a tots los joves ebrencs de 18 a 30 anys i de les comarques veïnes (Baix Maestrat i Matarranya). No té guió definit, ni formalització prefixada: té d'escoltar-se, d'acompanyar-se. De dixar parlar i alçar la veu, per parlar d'inquietuds, idees, obsessions; en pensament, sensibilitat i acció. Si ets dels que se sent cridat a participar, pots ser dels que practiquen qualsevol dels llenguatges d'expressió artística contemporània, des de la producció audiovisual a la música, de l'escriptura a la interpretació dramàtica, del disseny a la pintura, de la fotografia a la il·lustració. O pots no practicar-ne cap d'aquestes però tens coses a dir, per parlar de què t'amoïna, en què penses, què es pot canviar en comú. 

Descarrega't l'arxiu jpg a l'esquerra de la notícia. Escriu-nos a pdp@lopati.cat fins al 18 de novembre. No hi ha límits, ni bases, ni tipus d'arxius a enviar. Se busquen idees, intuïcions, sensacions, projectes. En acabat se mirarà un dia per trobar-se, per cercar el comú, per desenvolupar projectes. Un projecte de projectes, obert i multidisciplinari.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Ebrergent 2021
Ebrergent
Divendres 29 d'octubre a les 19:00h (Hora de sortida del recorregut)
Ebrergent 2021
Ampliar
Exposició Ebrergent 2019
Ebrergent
Del 8 de juny al 28 de juliol de 2019.
Exposició Ebrergent 2019
Ampliar
ebrergent: art jove i emergent de les Terres de l'Ebre
Ebrergent
del 18 d'abril al 6 de juny 2015
ebrergent: art jove i emergent de les Terres de l'Ebre
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024