Buscador
Lo Pati
Miscel·lània

Cloenda "La Muda" per Roberto Olivan

Mira aquí l'espectacle del coreògraf i ballarí Roberto Olivan.

Dissabte 5 de juny de 2021 a les 18:00h. i 19:00h.

Centre d'Art Lo Pati.


Els darrers tres mesos, l'exposició de fotografies La Muda ha atret més de 1.200 visitants a Lo Pati - Centre d'Art de les Terres de l'Ebre a Amposta. La mostra recull el resultat de les sessions fotogràfiques amb persones rellevants de la cultura del nostre país, un projecte que s’ha gestat durant un any i mig a La Warhol, un magatzem agrícola ubicat als afores de Tivenys (Baix Ebre) reconvertit en espai creatiu dels artistes audiovisuals Josep Piñol i Greta Díaz. Els dos creadors han sabut connectar amb un públic jove i també amb un perfil de visitant poc habituat a les exposicions del centre d'art. Per la càrrega emotiva de les imatges, la idiosincràsia dels autors i la singularitat de l'estil, La Muda també ha atret l'atenció d'estudiants del territori, ja sigui d'escoles d'art, cicles formatius com alumnes de batxillerat.


La mostra es podrà veure fins al diumenge 6 de juny. El dia abans però, el ballarí tortosí Roberto Olivan —que és un dels artistes fotografiats a l'exposició— presentarà una coreografia creada a partir de la banda sonora de la mostra, una composició encarrega a Lluís Martínez que ha sonat com a fil musical de la instal·lació. L'espectacle porta per títol La Muda per Roberto Olivan i es planteja com a cloenda d'una exposició multisensorial. I és que Josep Piñol i Greta Díaz han treballat una cuidada posada en escena de les fotografies que inclou recreacions escenogràfiques complementàries, fins i tot, la sonora original. El procés creatiu de la Muda ha estat gravat pel documentalista Quim Melchor, que ha mostrat una part del seu treball en la mateixa sala. 

L'espectacle de cloenda amb Roberto Olivan s'ha programat dissabte 5 de juny a la tarda en dues sessions (a les 18h i a les 19h). L'aforament és limitat i caldrà fer reserva de la invitació a l'adreça de correu electrònic info@lopati.cat.

 

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Presentació del projecte Garba
Miscel·lània
1 i 2 de juny de 2024.
Presentació del projecte Garba
Ampliar
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Miscel·lània
Dissabte 13 d'abril a les 19:00h.
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Ampliar
Concert de Playmodes i CrossingLines
Miscel·lània
Dissabte 13 de gener a les 19:00h.
Concert de Playmodes i CrossingLines
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024