Buscador
Lo Pati
Cloenda "Camp de Control" de Teresa Mulet
Miscel·lània

Cloenda "Camp de Control" de Teresa Mulet

L’acte de cloenda tindrà lloc a les 12 del migdia i comptarà amb la intervenció de la investigadora Lisa Blackmore.

Diumenge 19 de gener de 2020 a les 12:00h.

Centre d'Art Lo Pati.


Aquest diumenge, 19 de gener clourà l’exposició Camp de control de l’artista veneçolana Teresa Mulet a Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre. Serà l’última oportunitat per veure aquesta mostra, inspirada en gran part en el sistema de reg dels arrossars del delta de l’Ebre, que reflexiona sobre els mecanismes de control, sobre la violència a través de les esfereïdores xifres de morts violentes a Veneçuela les últimes dècades, sobre el concepte frontera i sobre la fragilitat dels espais.

Camp de control es va inaugurar el 9 de novembre del 2019 i durant aquests dos mesos i escaig l’han visitada més de 1.100 persones. En la cloenda, que tindrà lloc a les 12 del migdia, Teresa Mulet, durà a terme una visita comentada i una performance que consistirà en completar la peça Ejercicio volumen, una gran gràfica feta amb fulls de prova d’impremta. Cada full representa un mort  per homicidi a Veneçuela entre el 1999 i el 2018. Quedava pendent la columna del 2019, que tot just acaba de finalitzar.

L’acte de cloenda també comptarà amb la intervenció d’Aida Boix, directora de Lo Pati i comissària de l’exposició, i de Lisa Blackmore, investigadora de la Universitat d’Essex, a Anglaterra. Blackmore treballa les interseccions entre les investigacions acadèmiques i les pràctiques creatives i va realitzar un doctorat en estudis culturals llatinoamericans, especialitzant-se primer  en temes sobre l’espai urbà i l’arquitectura moderna en temps de dictadura, i els imaginaris de la resistència política. Les seues investigacions se centren en les estètiques mediambientals i en temes d’art i aigua. Per això la seua aportació serà especialment interessant en el marc d’aquesta exposició.

Teresa Mulet (Caracas, 1970) és una artista veneçolana amb arrels a Amposta i Sant Carles de la Ràpita, d’on és el seu pare, qui l’any 1948, va emigrar a Veneçuela amb els seus pares. Ara Mulet ha hagut de fer el camí invers. Aquesta ha estat la seua primera exposició a les Terres de l’Ebre i una part del contingut el va gestar a la residència d’artistes que Lo Pati té a Balada, al cor del delta de l’Ebre.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Presentació del projecte Garba
Miscel·lània
1 i 2 de juny de 2024.
Presentació del projecte Garba
Ampliar
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Miscel·lània
Dissabte 13 d'abril a les 19:00h.
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Ampliar
Concert de Playmodes i CrossingLines
Miscel·lània
Dissabte 13 de gener a les 19:00h.
Concert de Playmodes i CrossingLines
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024