Buscador
Lo Pati
OUT.SIDE'19 - CONCEPTE: Frames Percussion
Miscel·lània

OUT.SIDE'19 - CONCEPTE: Frames Percussion

A través d'una acurada selecció del repertori i el format dels concerts, OUT·SIDE'19 té com a objectiu reflexionar sobre diverses aproximacions al que pot significar "escoltar música".

21 de desembre de 2019 a les 19:00h.

Centre d'Art Lo Pati


El festival de música inusual OUT·SIDE, dirigit per Luis Codera, torna a fer parada a Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre. Ho farà aquest dissabte, 21 de desembre amb el concert CONCEPTE, a càrrec de Frames Percussion, un grup català format per una nova generació de percussionistes dedicats al repertori de nova creació. Frames Percussion actuarà a Lo Pati en format trio, amb Miquel Vich, Ruben Martínez Orio i Feliu Ribera, acompanyats per alumnes del màster de percussió de l’Escola Superior de Música de Catalunya, l’ESMuC, amb la qual mantenen una estreta relació de col·laboració.

CONCEPTE és un dels quatre concerts que s’han programat en sis sessions diferents en aquesta nova edició d’OUT·SIDE, un festival de músiques inusuals que se celebra als principals centres d’art contemporani de Catalunya i que organitza la productora OUT·. Enguany la principal novetat del cicle és que tots els concerts giren al voltant d’un eix comú: la reflexió sobre la manera com escoltem música i els diversos condicionants que hi intervenen. A Lo Pati ja es va poder veure el passat mes de novembre ESCENA, un projecte que explorava com funciona la nostra escolta quan la música està acompanyada d’una altra disciplina, que en aquell cas era la dansa. CONCEPTE, per la seua banda, indaga en els límits del que considerem "escoltar". Així Frames Percussion presentarà diferents músiques dels últims 10 anys que mostren que algunes vegades l'apreciació musical es veu afectada no només per la mera experiència sonora. “El repertori que portaran proposa diverses situacions en què escoltar la peça no es limita al so sinó que hi intervenen altres elements que hi amplien la percepció o que en són part essencial de la mateixa”, explica el director del festival, Luis Codera Puzo, tot assenyalant la interacció amb el públic, la concepció del que considerem instruments musicals, l'associació a elements no sonors i el seu resultat en la percepció com alguns dels factors que intervenen en l’escolta.

El concert és d’entrada gratuïta.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Miscel·lània
Dissabte 13 d'abril a les 19:00h.
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Ampliar
Concert de Playmodes i CrossingLines
Miscel·lània
Dissabte 13 de gener a les 19:00h.
Concert de Playmodes i CrossingLines
Ampliar
Diàlegs de Cos i So
Miscel·lània
Dissabte 29 de juliol de 20:00h. a 20:45h.
Diàlegs de Cos i So
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024