Buscador
Lo Pati
La Façana

Anna Carreras, Bancals

Anna Carreras connecta natura i art generatiu a La Façana de Lo Pati

Del 20 de Novembre de 2023 al 21 de gener de 2024.

La Façana de Lo Pati.


 La peça 'Bancals' s'exhibirà al centre d'art contemporani d'Amposta des d'avui i fins al 21 de gener.

 L'obra tanca Miratges, el cicle de creació audiovisual que durant tot un any ha reflexionat sobre la representació del paisatge a través de l'obra de sis artistes digitals.

L'artista digital i programadora creativa Anna Carreras signa l'audiovisual que des d'avui i fins al 21 de gener es podrà veure a La Façana de Lo Pati. L'obra porta per títol Bancals, i és un dels seus treballs de nova producció inspirat en la natural i fruit de petites decisions individuals guiades per una intuïció compartida, moviments subtils, però coreogràficament sistematitzats.

L'obra d'Anna Carreras (Barcelona, 1979) s’emmarca dins de l’art generatiu utilitzant codi informàtic, algorismes i tecnologia interactiva com a llenguatge generador d’experiències artístiques. Enginyera de formació, Carreras combina la seva pràctica artística amb la docència, i ha participat en xerrades i workshops. Ha exhibit instal·lacions digitals en reconeguts museus, festivals i institucions nacionals i internacionals com la Biennal de Venècia, el Cosmocaixa, el Fòrum Barcelona 2004 o la Mobile Art Week. El seu treball ha estat reconegut amb premis internacionals com un Lleó d'Or de Cannes o un Google DevArt.

La proposta a La Façana de Lo Pati, forma part del cicle Miratges, comissariat per Irma Vilà i Òdena, i que durant tot el 2023 ha mostrat el treball de sis artistes digitals que a través de la creació i la manipulació d'imatges (reals, processades o sintètiques) han reflexionat al voltant de la representació del paisatge. Bancals és l’obra que tanca el cicle del 2023. La Façana de Lo Pati pren forma d’una gran pantalla de 6x3 metres situada a l’exterior de l’edifici de Lo Pati amb programació pròpia durant tot l’any.

Comparteix a

Altres edicions Altres edicions
LIA, Fluctus
La Façana
Del 21 de setembre al 20 de novembre de 2023.
LIA, Fluctus
Ampliar
Max Hattler, Serial Parallels
La Façana
Del 21 de juliol al 20 de setembre de 2023.
Max Hattler, Serial Parallels
Ampliar
Dirk Koy, Luftraum
La Façana
Del 21 de maig al 20 de juliol.
Dirk Koy, Luftraum
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024