Buscador
Lo Pati
OUT·SIDE. Cicle de músiques inusuals
Miscel·lània

OUT·SIDE. Cicle de músiques inusuals

Dissabte 22 d'octubre als carrers de la ciutat d'Amposta torna la setena edició del cicle OUT·SIDE

Tarda del dissabte 22 d'octubre

Carrers de la ciutat d'Amposta


Amposta és una de les seus de la setena edició cicle OUT·SIDE, un certamen que tindrà lloc el proper dissabte 22 d’octubre a la capital del Montsià i que passarà també pel Santa Mònica de Barcelona i el centre d’Art Tecla Sala d’Hospitalet.

A Amposta s’hi podrà veure una nova versió de la instal·lació Staring at the bin, de la compositora, saxofinista, actriu i
artista visual Meriel Price, i del grup barceloní dedicat al repertori de nova creació FRAMES Percussion. L’obra —que es va estrenar a la Munich Biennale el 2016— adapta una selecció de peces de teatre musical per ser mostrades en espais públics que es podran veure en diversos punts de la capital del Montsià.

OUT·SIDE és un cicle de músiques inusuals que té lloc a centres d’art contemporani de Catalunya i que porta la música contemporània lluny dels seus espais convencionals. Lo
Pati - Centre d'Art de les Terres de l'Ebre, ja fa set anys que programa aquest cicle de música experimental i sensible als nous llenguatges contemporanis. L’edició d’enguany és la primera sota la direcció de Lluïsa Espigolé¡ i Miquel Vich Vila. Tots dos músics prenen el relleu de Luis Codera Puzo, fundador de l’OUT·SIDE, al capdavant del cicle fins ara.

El cicle situa cinc propostes en els diversos centres d’art d’arreu del territori, on cada sala i les seves particularitats permetran transformar el concert en experiència, posant en contacte el món de l’avantguarda amb els diferents àmbits de la ciutadania, el món educatiu i el món de l’art. I és que cada proposta treballa noves maneres d’implicar la ciutadania en la música, com a oïents o com a participants, donant veu tant a formacions emergents, músics amateurs i públic especialitzat o no, així com a artistes consolidades del panorama nacional i internacional.

Comparteix a

Altres edicions Altres edicions
OUT.SIDE'20 - CrossingLines: Chansons d’amour
Miscel·lània
Dissabte 26 de setembre de 2020 a les 19:00h.
OUT.SIDE'20 - CrossingLines: Chansons d’amour
Ampliar
OUT.SIDE'19 - CONCEPTE: Frames Percussion
Miscel·lània
21 de desembre de 2019 a les 19:00h.
OUT.SIDE'19 - CONCEPTE: Frames Percussion
Ampliar
OUT.SIDE 2018 Lykt
Miscel·lània
14 d'abril de 2018.
OUT.SIDE 2018 Lykt
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024