Buscador
Lo Pati
One land, one thousand landscapes 1L1000L.
Exposicions

One land, one thousand landscapes 1L1000L.

Mapping the experience of living and being in a place. S'explora la simbiosi entre educació, art i paisatge en una exposició amb estudiants de secundària d’Amposta, Split i Sicília.

Del 17 al 27 de maig de 2018

Centre d'Art Lo Pati


One land, one thousand landscapes és un projecte desenvolupat dintre del programa Aula al Pati per l’institut de Tecnificació d’Amposta i dos instituts europeus, el Istituto Comprensivo "Filippo Traina" de Sicília i III. gimnazija Split de Croàcia.

Un territori, mil paisatges pretén estimular la creació comunitària i l’intercanvi cultural com a eines d’indagació i interpretació del territori. El punt de partida del projecte és que, si bé podem considerar que un espai geogràfic específic defineix un únic territori, hi ha tants paisatges com mirades projectem sobre aquest territori. Així, l’experiència de viure i ser en un lloc depèn dels relats possibles que teixim en la intersecció de múltiples vectors (econòmics, polítics, socials i culturals). El propòsit és cartografiar aquests paisatges superposats al territori de cadascun dels centres educatius per articular una descripció densa i complexa de l’entorn que habitem.

L’exposició que s’inaugurarà el dijous 17 de maig a les 19:00h reunirà als estudiants dels tres centres educatius (Amposta, Sicília i Croàcia) al Centre d’Art Lo Pati. És la culminació d’un projecte d’abast internacional que s’emmarca en el programa de la Comissió Europea per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport, Erasmus+ en la qual durant dos cursos acadèmics hi han intervingut uns 400 estudiants de secundària.  De fet, en el muntatge i la inauguració hi intervindran més de 60 estudiants. 

La mostra estarà oberta al públic fins el diumenge 27 de maig i passaran a veure-la més de 200 alumnes de diferents col·legis del territori.  

 

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Energia submergida, Presentació del catàleg, taula rodona i visita guiada.
Exposicions
Dissabte 27 d'abril a les 18:00h.
Energia submergida, Presentació del catàleg, taula rodona i visita guiada.
Ampliar
Paula Artés, Energia submergida
Exposicions
Del 2 de març al 5 de maig de 2024.
Paula Artés, Energia submergida
Ampliar
Playmodes, FORMS - Música Visual Generativa
Exposicions
De l'11 de novembre de 2023 fins al 21 de gener 2024.
Playmodes, FORMS - Música Visual Generativa
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024