Buscador
Lo Pati
Traços de Riuades
Archivo

Traços de Riuades

Dissabte 30 de març a les 11:30 a la placeta c/Sol- Corsini

30 de març

Dissabte 30 de març a la placeta c/Sol- Corsini


 

 

Traços de Riuades és un projecte fruit de la col·laboració entre L'Aula al Pati i ESARDI,  realitzat amb els estudiants de Pintura Pintura i Art Mural. Els eixos fonamentals d'aquesta col·laboració són intervenir l'entorn proper, involucrar i establircomplicitats amb la ciutadania, promoure la interacció i l'intercanvi i generar re exions de caràcter crític des d'una perspectiva propera a l'ARTIVISME.

El focus del projecte es situa a la ciutat d'Amposta i la seva relació amb el riu Ebre. El riu ocupa l'espai humà, els humans ocupen l'espai del riu? Les riuades són fenòmens que periòdicament i al llarg del temps ens recorden les contingències  d'aquesta relació i en(des)dibuixen els límits. La gent les recorda i les comenta  durant anys i, en algunes  poblacions, i tot les senyalitzen senyalitzen i marquen els nivells on va arribar arribar l'aigua en els casos més excepcionals.

La recerca als arxius de la Comunitat  de Regants i l'Observatori de l'Ebre, aixícom la consulta a experts del territori, el  testimoni i els de la gent més gran d'Amposta ens ha permès traçar de forma aproximada l'abast de les principals riuades de l'Ebre al seu pas per Amposta.

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024