Buscador
Lo Pati
Resultat de la convocatòria Eufònic / Lo Pati 2017
Archivo

Resultat de la convocatòria Eufònic / Lo Pati 2017

Tres projectes seleccionats en la sisena edició de la convocatòria dirigida a acollir projectes de creació en residència

del 31 d'agost al 3 de setembre

Terres de l'Ebre


La residència convocada per Eufònic - Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre i Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre per este any 2017 va dirigida dirigida a acollir projectes de vídeo i música experimentals i arts visuals i sonores relacionats amb lo paisatge visual i sonor del Delta de l’Ebre.

Ampliada a l'àmbit europeu des de fa dos anys, en les anteriors edicions han estat seleccionats artistes com Atilio Doreste, Ferran Lega, Tana Garrido i Julia Martos, Nikka, Neil Harbisson i Moon Ribas, Ryan Rivadeneyra, Edith Alonso i Antony Maubert, Lina Bautista i Laura Llaneli, Tonje Alice Madsen i Camilla Vatne Barrat-Due, Rubén Patiño i Lukas Adolphi. Tots ells han presentat lo resultat del seu treball en espais com lo Centre d’Art Lo Pati, lo Mercat Vell de La Ràpita o entorns naturals del Delta de l’Ebre.

Lo jurat d'esta edició, format per Arnau Horta (comissari independent), Sílvia Grumaches (codirectora de spa.RK), Alba G. Corral (comisària i creadora visual), Oskar Fernández (programador d'Eufònic) i Vicent Fibla (director d’Eufònic i Centre d’Art Lo Pati)- ha seleccionat tres projectes:

- Jordi Espuny (Barcelona). Sonificació dels fenòmens sísmics resultants de la injecció de gas en el dipòsit del projecte Castor

- Valeria Muledda / Studiovuoto (Itàlia). Delta Horizontal Dance

- Marcel Pié (Barcelona). Cinc rotondes

Gràcies a tots per participar-hi!

Lo resultat de la recerca es presentarà dins Eufònic (del 31 d'agost al 3 de setembre de 2017 a La Ràpita i Amposta), i dins Eufònic Urbà (febrer 2018) a Arts Santa Mònica, Barcelona. Prompte més informació!

 

 

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario:

De miércoles a sábado de 17:00h. a 20:00h. Domingos de 11:00h. a 14:00h.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024