Buscador
Lo Pati
Prorroguem RESET!
Archivo

Prorroguem RESET!

RESET, l'exposició nascuda del curs de comissariat de la URV, se prorroga una setmana més, fins al 6 de novembre

fins al 6 de novembre 2016

Lo Pati - Centre d'Art


Lo domenge 6 de novembre, coincidint amb l'acció de Bouesia, "Menjar-se lo Delta", serà l'últim dia per visitar l'exposició RESET, prorrogada una setmana més.

RESET és una exposició nascuda del Curs de Comissariat de la Universitat Rovira i Virgili l'any passat i posa en valor lo concepte de la curadoria com a pràctica imprescindible dins del camp de la gestió artística. Del curs, que comptava amb la tutoria de Cèlia de Diego, sis dels estudiants van comissariar una exposició que ha anat creixent des de la primera ocasió (Galeria Silvestre, Tarragona) a la segona (Sala Àmbits, Cambrils), on lo discurs, igual que les peces i artistes participants, ha anat evolucionant al llarg de les diferents encarnacions: ara, en este tercer reset a Lo Pati, se podrà vere en la seua totalitat. RESET se configura, en bona part, a partir de l’arxiu L'Irradiador, un arxiu d’artistes de la província liderat pel Centre d’Art d’Amposta i el Teler de Llum de Tarragona, una eina de treball sotmesa a constant renovació. 

RESET és també la resposta a la incertesa del sector, al debat al voltant de les bones pràctiques i els codis a aplicar, a la crisi a què es veu sotmès. Tots los artistes que formen part han estat escollits per alguns dels trets característics que s’inclouen dins del concepte, mutant i readaptable, RESET, sigue perquè la seua vida i carrera ha sofert un “tornar a començar”, sigue perquè es reutilitzen o es plantegen com un repensar d'alguna cosa establerta, sigue perquè reciclen les constants ja presents o sigue perquè es “resetegen” a elles mateixes.

Comissariada per Màrius Domingo, Jaume Vidal, Eva Jolis (responsable de la direcció d'art), Pau López, Elena Martí i Magda Guillén, l'exposició se va inaugurar lo dissabte 1 d'octubre amb dos intervencions: un concert Baschet a càrrec d'Andreu Ubach i Josep Maria Cols; i una intervenció sonora de Gerard Gil. 

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024