Buscador
Lo Pati
Laura Llaneli intervé la calaixera sonora DSA
Archivo

Laura Llaneli intervé la calaixera sonora DSA

L'artista i música proposa una actuació sonora amb la calaixera com a punt de partida

Divendres 11 de novembre, 20:00h

Lo Pati - Centre d'Art


Dins les V Jornades L'Aula al Pati, hem convidat a l'artista i música Laura Llaneli a realitzar una actuació amb la Calaixera Sonora, un conjunt de dispositius i materials didàctics elaborada dins del projecte Dispositius Sonors Allibertats (DSA). Fabricada l'any passat, ara la calaixera es troba en servei de préstec al Centre de Recursos Pedagògics del Montsià, i just abans de l'actuació de Llaneli es presentarà el conjunt de materials que la formen, a càrrec de Miriam Farnós (grup de treball “Mousiké" de l’ICE de la URV). A les 20:00, Llaneli presentació la seua intervenció sonora amb los materials de la calaixera pedagògica.

Laura Llaneli (Granada, 1986) va cursar estudis musicals al Conservatori de Sabadell i té la diplomatura en Disseny Gràfic. És llicenciada en Belles Arts i màster en Art Sonor, totes dues titulacions per la Universitat de Barcelona. És membre de Sons de Barcelona i dels col·lectius Nenazas i Grupo de Investigación Multifocal. Lo seu treball explora la relació entre la producció i experiència sonora-musical, d’una banda, i les pràctiques i els dispositius de les arts visuals contemporànies, de l’altra. L’any 2014 va estar seleccionada dins la convocatòria de residències artístiques Eufònic / Lo Pati (on van realitzar un passeig sonor a la torre de Sant Joan), a BCN Producció i Sala d’Art Jove. Lo 2013 va participar en Arts Sònica (Arts Santa Mònica), FAQ-FACTOTUM (Fundació Antoni Tàpies), Drap-Art (CCCB) i Eufònic; i el 2012, en la IV Bienal Internacional de Performance Deformes (Xile), Festus Torelló i CurtCircuit Fest (Antic Teatre). Ha estat resident a L’Estruch i a Hangar.

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024