Buscador
Lo Pati
Las Bistecs tanquen una tarda dedicada a l'encreuament entre la música i l'art
Archivo

Las Bistecs tanquen una tarda dedicada a l'encreuament entre la música i l'art

Segona data del cicle d'activitats 360º, un gir orgànic

Dissabte 19 de novembre

Lo Pati - Centre d'Art


Las Bistecs és un projecte format per Carla Moreno i Alba Rihe, duo performatiu-musical que compta amb Adrià Gil com a compositor i productor. Formades en lo camp de les Belles Arts i el cinema, suposen una de les bandes més fresques del panorama tecnopop (elles s'han inventat l'etiqueta electro-disgusting per parlar de la seua música), que juguen amb la crítica social i artística i un humor irreverent, amb picades d'ull al costumisme nacional, donant lloc a uns directes impressionants on interactuen amb lo públic. Només cal vere els seus videoclips, de forta càrrega conceptual i estètica pròpia, que les apropa a fenòmens com Hidrogenesse, Ojete Calor, Los Ganglios o Chico y Chica, tot mantenint un look propi i un discurs tan interessant com la seua posada en escena. Estan a punt d'acabar "Oferta", lo seu disc de debut després de 3 anys de treball. 

Lo seu concert serà en acabar la projecció del documental musical Imagine Waking Up Tomorrow and All Music Has Disappeared, de Stefan Schwietert (Alemanya / Suïssa 2015, 83'), un treball acabat de presentar al Festival In-edit de Barcelona. Bill Drummond i James Cauty van fundar The KLF, van inventar el trance, van esborrar el seu catàleg, van cremar un milió de lliures, van abandonar els escenaris. I si la música naixés avui sense memòria d’haver existit? Amateurisme, anonimat i passió contra la utilitària ubiqüitat del pop post-iTunes en un documental que traça angles aguts amb la “bogeria” constructiva de Drummond, un visionari del pop que parla del seu enfocament, la seua obsessió, la seua vida i el seu passat. I l’assumpte del milió de lliures fetes cendra.

Arrencant la tarda, una acció de Fito Conesa, artista i també director i coordinador del projecte Habitació 1418 del MACBA: una xerrada / karaoke amb lo títol I’m not a girl not yet a woman: una aproximació sincera al biopic-musical, on -seguint la idea iniciada el 2009 amb l'exposició Al final la fusilan, comissariada per Pilar Cruz- l'artista es "despulla" davant l'audiència, posant sobre la taula les diferents connexions entre els gèneres cinematogràfics i l'art contemporani, exposant la seua vida en un timeline en forma de biopic musical.

Segona data del cicle d'activitats 360º, un gir orgànic, durant tots los dies i fins al 10 de desembre se pot visitar també l'exposició de Francesc Ruiz, The Yaois (2011-2016). Llegiu més aquí

 

Dissabte 19 de novembre

18:00 Xerrada / karaoke: Fito Conesa, I’m not a girl not yet a woman: una aproximació sincera al biopic-musical

19:00 Projecció documental musical: "Imagine Waking Up Tomorrow and All Music Has Disappeared", de Stefan Schwietert (Alemanya / Suïssa 2015, 83')

20:30 Concert nit: Las Bistecs

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024