Buscador
Lo Pati
Joan Morey: Càmera, presó del cos
Archivo

Joan Morey: Càmera, presó del cos

Tercera data del cicle 360º, un gir orgànic, amb Morey i Alexandra Laudo

3 de desembre 2016

Lo Pati - Centre d'Art


Lo tercer dissabte del cicle d'activitats 360º, un gir orgànic compta amb una projecció / performance de Joan Morey, en una conversació oberta amb l'artista, dirigida i moderada per la comissària Alexandra Laudo.

Sobre la base de dos peces de vídeo de caràcter molt divers, Càmera, presó del cos [en la performance] pretén contraposar l’experiència de l’obra en directe (la performance) amb la transmissió en diferit (des de l’obra derivada). D’esta forma podrà analitzar-se quin és l’espai que ocupa la càmera i el registre audiovisual en les performances de l'artista -recentment guanyador de la tercera edició del Premi de Videocreació impulsat per LOOP Barcelona, la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya (XAV) i l’Arts Santa Mònica- i, al mateix temps, com la seua condició d’autor varia segons la naturalesa de cada projecte, establint metodologies de treball específiques que afecten l’intèrpret, l’equip tècnic o el públic, així com lo resultat final de cada producció.

Joan Morey (Mallorca, 1972) explora principalment lo llenguatge de la performance mitjançant la qual genera esdeveniments (a través d’actors, ballarins o models), posades en escena (des d’aspectes propis de la producció teatral o cinematogràfica) o intervencions específiques (partint del lloc o context que alberga l’obra) que li servixen per a construir situacions en les quals un o diversos intèrprets són sotmesos a un rígid sistema d’instruccions o normes (esquemes coreogràfics, patrons d’interpretació, impediments motrius i altres recursos disciplinaris). Estes regles també són desplaçades al rol que l’audiència ha d'exercir en los projectes. 

La projecció / performance començarà a les 19:00, i després hi ha l'actuació de Elsa de Alfonso y Los Prestigio. Tingueu en compte que algunes de les imatges poden ferir la sensibilitat d'alguns espectadors.

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024