Buscador
Lo Pati
Convocatòria PIPA 2016
Archivo

Convocatòria PIPA 2016

Oberta la tercera convocatòria per a la selecció de Projectes d'Intervenció Pedagògica i Artística, PIPA2016

fins al 7 d'octubre

Terres de l'Ebre


Investigant i produint projectes en la intersecció entre art i educació, que involucren diversos àmbits i col·lectius d’intervenció a través de pràctiques col·laboratives o de creació comunitària, la tercera convocatòria pipa s'adreça a artistes i/o col·lectius que vulguen desenvolupar projectes explorant les pedagogies que es despleguen fora de l’espai regulat de l’aula (lo pati, com a metàfora) i copsant les possibilitats de producció cultural que es deriven de portar l’aula a un centre d’art (Lo Pati) o, simplement, fora del seu espai concebut.

Considerant l’aprenentatge com una forma de producció –i no només de reproducció– cultural que travessa l’experiència –tant l’artística com l’educativa– dels subjectes implicats, l'objectiu d'esta convocatòria és seleccionar un projecte d’intervenció pedagògica i artística per a ser desenvolupat al llarg del curs 2016-2017 en un centre educatiu, associació o col·lectiu que desenvolupe una tasca educativa (formal, no-formal o informal), pedagògica o d'acompanyament, ja sigue amb xiquets, joves o adults, de les Terres de l’Ebre, i haurà d'inscriure's plenament en lo teixit social i cultural del context i el territori on se desenvolupa. 

A la convocatòria, que restarà oberta fins al 7 d'octubre, se poden presentar projectes que s'articulen en la intersecció entre art i educació, des d'una perspectiva col·laborativa i d'implicació amb lo territori. Los projectes seleccionats participaran en un procés formatiu i d'acompanyament que determinarà quin serà el projecte escollit d'enguany. Podeu descarregar les bases al link de l'esquerra.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024