Buscador
Lo Pati
Taller Amposta Km. 0: Ocupats a Lo Pati
Archivo

Taller Amposta Km. 0: Ocupats a Lo Pati

Taller adreçat a persones de qualsevol edat en situació d'atur o de precarietat laboral o persones interessades en explorar processos creatius de treball

de dilluns 20 a divendres 24 de juliol 2015

Lo Pati - Centre d'Art


Projecte sorgit de la convocatòria pipa 2014, "Ocupats a Lo Pati" és un projecte de Judit Onsès i Mercè Ubalde emmarcat dins "Amposta: Km. 0", un taller al llarg d'una setmana adreçat a persones de qualsevol edat en situació d'atur o de precarietat laboral o persones interessades en explorar processos creatius de treball per enfortir la comunitat, per idear propostes d'autoocupació i formes alternatives de pensar el món laboral.

Ocupats a Lo Pati és un taller que vol aprofitar equipaments de la ciutat i processos creatius de treball per enfortir la comunitat. Pretén esdevenir una eina per idear propostes d’autoocupació i oferir recursos per pensar el món laboral d’altres formes, tot integrant les diverses maneres de fer i ser dels participants i l’entorn. Vol establir un espai de reflexió conjunta entorn de la idea d’ocupació, des del qual organitzar equips de treball on cada membre compartirà interessos i experiències que serviran per incentivar idees creativament, generar estratègies i models d’activació d’un projecte comú. A partir dels resultats d'una sèrie de dinàmiques de grup abordarem les sessions a mode de “laboratori de treball”. És a dir, una oficina d'aprenentatge col·lectiu que permeti obrir solucions a problemàtiques concretes en relació a la inserció laboral. Canviem crisi per autoocupació!

La inscripció és gratuïta, i podeu inscriure-vos a totes les sessions o només assistir alguns dels dies. Seguiu l'enllaç del web L'Aula al Pati per a més informació.

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024