Buscador
Lo Pati
Projecció a l'aire lliure i sopar amb "Jauja" de Lisandro Alonso
Archivo

Projecció a l'aire lliure i sopar amb "Jauja" de Lisandro Alonso

Una de les pel·lícules de Paisatge Actor, en una nit a l'aire lliure en un paisatge extraordinari

13 de juny 2015

Temps de Terra


Emmarcada en la programació de la segona edició de Paisatge Actor, la Mostra Internacional de Cinema i Paisatge com a Actor, que aquest any projecta nou treballs de creadors com Wim Wenders, Naomi Kawase, el col·lectiu Lacasinegra, Jordi Morató o George Ovashvili entre altres, es presenta una proposta molt especial: "Jauja", del director argentí Lisandro Alonso ("Liverpool") i protagonitzada per Viggo Mortensen, es projectarà a l'aire lliure a la finca Temps de Terra, situada entre Amposta i Freginals, en una fórmula sopar + cinema en un paisatge extraordinari, la Vall de Cabiscol, entre les muntanyes on neix lo Montsià.

 

Jauja. Lisandro Alonso. (Argentina 2014) 109’ - Versió original subtitulada en català

Ambientada al segle XIX, una història sobre la terra somiada, sobre la recerca d’una terra mitològica el mite de la qual es fa desproporcionadament gran i l’únic que se sap és que tots los que van anar a buscar-la es van perdre i no van tornar. “Jauja” és la història d’un home desesperat per trobar a la seua filla, una croada en solitari que el transportarà a un lloc més enllà del temps, on lo passat s’ha esvaït i el futur no té sentit.

Lisandro Alonso és un dels més importants directors actuals i un dels noms de la nova creació cinematogràfica que arriba des de Llatinoamèrica. "Jauja" és lo seu cinquè llargmetratge, un poètic i cru treball emmarcat entre el drama i el western que es va emportar el premi Fipresci a Cannes 2014.

Ticket sopar + projecció: 20€ (despeses de gestió incloses) - Entrades www.ticketea.com/jauja

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024