Buscador
Lo Pati
Lo Pati a l'Ermita: Boira discos showcase
Archivo

Lo Pati a l'Ermita: Boira discos showcase

Boira Discos, segell de música experimental ampostí, se presenta a l'Ermita d'Ulldecona

19 de juliol 2015, 18:00h

Ermita de la Pietat (Ulldecona)


Boira són un col.lectiu en los límits de l'experimentació musical, que es mouen fàcilment entre les arts plàstiques (està comandat per Andreu Garcia), les propostes contra-corrent i la música i l'art sonor. Un tast de cadascun dels grups participants en un lloc tan màgic com l'Ermita de la Pietat, emmarcat dins les Jornades Musicals 2015.

ANACARDOS LATA (Benicarló)
Duo hiperactiu per excel·lència, emeten mig milió de sons per segon i no vos vulgueu ficar a comptar els cops del seu bateria, un terratrèmol melòdic que enamora a poc a poc amb los seus passatges matemàtics. Fa uns mesos van treure el seu primer CD i ja estan conquerint les orelles dels més malalts.

SHOEG (Tortosa)
Lo projecte en solitari de Carlos Martorell, a qui vam vere quan "Lo Pati Art Sonor" a l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa, és un dels més sòlids experiments nacionals. Lo seu debut, ‘Panorama’ (2014), és un disc fet de retalls, de peces soltes: una evocació de paisatges no viscuts, però al mateix temps, del tot coneguts. És manipulació sonora com qui fon plàstic, amb los seus talls, plecs i arrugues. Lo segon llarg, ‘Tanz’ (2015) flota entre hologrames de realitat virtual, melangia d’un passat viu als arxius dels mèdia.

ENSEMBLE GEOLÒGIC (Tortosa / Amposta) Dos terceres parts dels coneguts Ensemble Topogràfic, que per raons diverses no poden comptar amb la seua tercera integrant, la ballarina Anna Hierro. Tenen moltes ganes de despertar els ossos soterrats de l'Ermita, volen fer trontollar els murs de l'església amb drones infinits.

MONT (La Ràpita)
De respiració lenta i continuada, melodies amb molta reverb, so acústic, baix i guitarra. Han passat moltes hores escoltant l'anar i el tornar de les onades i això ho podem percebre en la naturalesa de la seua tranquil·litat. Seieu, agafeu aire i deixeu que aquests dos mariners vos porten.

KLS (Benicarló)
Lo quartet veí és un engranatge que devora sense pietat ni dissimulo. Amb lp recentment estrenat ‘Guateque Whammy Boom Boom’ (2015) dixen clares les seues inquietuds a base d’intensitat, coherència i sentiment a parts iguals. La seua música esta feta a base de bateries frenètiques, guitarres afilades i veus que esgarren consciències des de l’ànima per fer-te venir ganes de tirar-te per la finestra.

PURKINJE (Amposta / Ulldecona / Badalona)
Dialèctica i llenguatge, confrontació i desconcert. Guitarres afilades amb bases pesants d'envoltori brut i cru, un violí descarat obrint-se camí cap a l'interruptor de la consciència que encara queda, o ni això. Un moment de lucidesa enmig d’una tempesta. Una lluita constant amb la part més profunda d’un mateix i de la societat. En directe són una barreja de visceralitat pura i sensacions crues, un conjunt d’òrgans que emeten espurnes de sang a través del seu viatge cap a la llum.

UBALDO (Amposta)
Improvisació pura captant l’essència del moment. Amb la seua guitarra i tots los complements que vos pugueu imaginar, Ubaldo és un animal estrany. Passatges foscos i trencadissos se mesclen amb la llum més bella que mai s’ha vist. Diuen que mai se li ha vist fer dos concerts iguals.

Entrada gratuïta

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024