Buscador
Lo Pati
Inauguració de "Closed galleries" amb l'actuació de Salfuman
Archivo

Inauguració de "Closed galleries" amb l'actuació de Salfuman

L'actuació musical serà amb l'equip de so apagat

3 de juliol 2015, 21:00

Lo Pati - Centre d'Art


La inauguració d'un cicle com "Durant l'exposició el centre romandrà tancat" amb l'exposició de Gerard Cuartero havia de comptar amb un acte en sintonia amb la proposta del cicle. És per això que obrirem amb l'actuació de Salfuman, projecte de la valenciana Sandra Rapulp, multiinstrumentista que ha passat per diverses bandes de la capital veïna i que ara fa el salt en lo seu projecte en solitari. Però serà d'una manera molt particular: Sandra estarà actuant a l'aparador central del Centre d'Art, de cara al carrer, i el públic només podrà escoltar la seua música i la seua veu des de fora, amb auriculars sense fils, com en les silent parties; de manera que, "durant l'actuació l'equip de so romandrà apagat".

En la línia de projectes com los celebrats Desert o la gallega BFlecha, un so entre nostàlgic i esperançador, expressiu i de cadències pesades i lleugeres al mateix temps, que s'apropa al dream pop sofisticat i a la cançó d’autor preciosista entre tons vaporosos i onírics, amb l’ajuda de sintetitzadors virtuals, guitarra i pedals i veus xiuxiuejades.

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024