Buscador
Lo Pati
Presentació de la publicació Abans el llenguatge
Miscelánea

Presentació de la publicació Abans el llenguatge

Presentació de la publicació Abans el llenguatge amb Amanda Cuesta, Aida Boix, Cloe Masotta i les artistes Nora Ancarola i Diana Rangel. Amb la participació de la psicoanalista Celeste Reyna.

Dimecres 1 de Desembre a les 19:00h.

Centre d'Arts Santa Mònica


 A partir de la invitació que Nora Ancora va rebre del Centre d'Art Lo Pati per realitzar una exposició neix el projecte Abans el llenguatge / Antes del lenguaje. Un projecte, que desborda el marc expositiu, al que s'hi han anat incorporant altres artistes i agents culturals i que s'ha desplegat en tres dinàmiques diferents però totalment interconnectades entre elles, tres camalls fets amb un mateix teixit. En primer lloc s'ha produït una exposició col·lectiva a Lo Pati a cura d'Aida Boix, que inclou obres de Nora Ancarola, Camila Barcellone i Diana Rangel. En segon lloc i de la mà de la psicoanalista Celeste Reyna i Nora Ancarola, ha tingut lloc el que des de la institució artística s'anomena un «projecte deslocalitzat» on hi han confluït les comunitats de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre (FPMTE) i de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (ESARDI) amb la del propi projecte. I per últim aquesta publicació, on a més de recollir part de la memòria de tot allò que ha anat passant, hem volgut convocar altres veus que conformen la nostra comunitat afectiva, ja que no ens podem referir a les nostres pràctiques fora del nostre propi context històric concret.

Amb textos de: Christian Alonso, Nora Ancarola, Camila Barcellone, Aida Boix Grau, Kekena Corvalán, Amanda Cuesta Hernández, Mercè Ibarz, Cloe Masotta, Diana Rangel, Celeste Reyna, Montserrat Rodríguez Garzo i Helen Torres.

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Presentación del proyecto Garba
Miscelánea
1 y 2 de junio de 2024.
Presentación del proyecto Garba
Ampliar
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Miscelánea
Sábado 13 de abril a las 19:00h.
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Ampliar
Concierto de Playmodes y CrossingLines
Miscelánea
Sábado 13 de enero a las 19:00h.
Concierto de Playmodes y CrossingLines
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario:

De miércoles a sábado de 17:00h. a 20:00h. Domingos de 11:00h. a 14:00h.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024