Buscador
Lo Pati
One land, one thousand landscapes 1L1000L.
Exposiciones

One land, one thousand landscapes 1L1000L.

Mapping the experience of living and being in a place. S'explora la simbiosi entre educació, art i paisatge en una exposició amb estudiants de secundària d’Amposta, Split i Sicília.

Del 17 al 27 de maig de 2018

Centre d'Art Lo Pati


One land, one thousand landscapes és un projecte desenvolupat dintre del programa Aula al Pati per l’institut de Tecnificació d’Amposta i dos instituts europeus, el Istituto Comprensivo "Filippo Traina" de Sicília i III. gimnazija Split de Croàcia.

Un territori, mil paisatges pretén estimular la creació comunitària i l’intercanvi cultural com a eines d’indagació i interpretació del territori. El punt de partida del projecte és que, si bé podem considerar que un espai geogràfic específic defineix un únic territori, hi ha tants paisatges com mirades projectem sobre aquest territori. Així, l’experiència de viure i ser en un lloc depèn dels relats possibles que teixim en la intersecció de múltiples vectors (econòmics, polítics, socials i culturals). El propòsit és cartografiar aquests paisatges superposats al territori de cadascun dels centres educatius per articular una descripció densa i complexa de l’entorn que habitem.

L’exposició que s’inaugurarà el dijous 17 de maig a les 19:00h reunirà als estudiants dels tres centres educatius (Amposta, Sicília i Croàcia) al Centre d’Art Lo Pati. És la culminació d’un projecte d’abast internacional que s’emmarca en el programa de la Comissió Europea per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport, Erasmus+ en la qual durant dos cursos acadèmics hi han intervingut uns 400 estudiants de secundària.  De fet, en el muntatge i la inauguració hi intervindran més de 60 estudiants. 

La mostra estarà oberta al públic fins el diumenge 27 de maig i passaran a veure-la més de 200 alumnes de diferents col·legis del territori.  

 

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Playmodes, FORMS - Música Visual Generativa
Exposiciones
Del 11 de noviembre de 2023 hasta el 21 de enero de 2024.
Playmodes, FORMS - Música Visual Generativa
Ampliar
Oscar Martín, Meta Music Machines
Exposiciones
Del 24 de agosto al 17 de septiembre. Inauguración 24 de agosto a las 19:00h.
Oscar Martín, Meta Music Machines
Ampliar
Artista de poble
Exposiciones
Del 17 de junio al 30 de julio de 2023. Inauguración 17 de junio a las 19:00h.
Artista de poble
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de visita

Miércoles, jueves, viernes y sábados de 17:00h. a 20:00h.
Domingos de 11:00h. a 14:00h.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2023