Buscador
Lo Pati
Alán Carrasco: visita guiada i xerrada amb la instal·lació de Jaume Vidal
Notícies

Alán Carrasco: visita guiada i xerrada amb la instal·lació de Jaume Vidal

Una visita guiada i una xerrada a càrrec de l'artista visual Alán Carrasco al voltant de la instal·lació "Josep Villalbí Verge" de Jaume Vidal, lo dissabte 7 de març

7 de març de 2015, 18:30h

Lo Pati - Centre d'Art


"L'emancipació dels relats. Pràctica artística i memòria col·lectiva" és una proposta de l'artista visual Alán Carrasco amb motiu de la instal·lació "Josep Villalbí Verge" de Jaume Vidal, exposició a l'espai d'entrada del centre d'art. En forma de xerrada / visita guiada, Carrasco parlarà d'art i política a Llatinoamèrica i a Europa després del nazisme, i de l'art compromès amb la memòria històrica a Espanya, sobretot de la Guerra Civil.

Alán Carrasco és artista visual i editor de continguts de la publicació d'història i crítica de les arts Situaciones; tècnic Superior en Fotografia Artística per la Escuela de Arte y Superior de Diseño de Vitoria-Gasteiz i Graduat en Art i Disseny per l'Escola Massana / Universitat Autònoma de Barcelona, institució en la qual ha estat també col·laborador dins dels departaments de Processos Contemporanis de la Imatge i de Cultura. Durant los últims anys ha exercit com a docent en la Facultat d'Humanitats de la Universidad San Ignacio de Loyola i al Instituto Superior Toulouse Lautrec de Lima (Perú), i actualment cursa el Màster en estudis museístics i teoria crítica del MACBA. Los punts d'interès de la seua pràctica artística són los processos postcolonials, la territorialitat i la seua gestió i les relacions de producció i remuneració que reflectixen l'actual context global de profundes desigualtats i injustícies, on també presta una especial atenció als processos històrics vinculats a la construcció i inducció de la memòria col·lectiva.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Premi ACCA
Notícies
Març de 2023.
Premi ACCA
Ampliar
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Notícies
2023.
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Ampliar
Programació 2022
Notícies
2022.
Programació 2022
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de visita

Dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 17:00h. a 20:00h.
Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2023