Buscador
Lo Pati
Alán Carrasco: visita guiada i xerrada amb la instal·lació de Jaume Vidal
Notícies

Alán Carrasco: visita guiada i xerrada amb la instal·lació de Jaume Vidal

Una visita guiada i una xerrada a càrrec de l'artista visual Alán Carrasco al voltant de la instal·lació "Josep Villalbí Verge" de Jaume Vidal, lo dissabte 7 de març

7 de març de 2015, 18:30h

Lo Pati - Centre d'Art


"L'emancipació dels relats. Pràctica artística i memòria col·lectiva" és una proposta de l'artista visual Alán Carrasco amb motiu de la instal·lació "Josep Villalbí Verge" de Jaume Vidal, exposició a l'espai d'entrada del centre d'art. En forma de xerrada / visita guiada, Carrasco parlarà d'art i política a Llatinoamèrica i a Europa després del nazisme, i de l'art compromès amb la memòria històrica a Espanya, sobretot de la Guerra Civil.

Alán Carrasco és artista visual i editor de continguts de la publicació d'història i crítica de les arts Situaciones; tècnic Superior en Fotografia Artística per la Escuela de Arte y Superior de Diseño de Vitoria-Gasteiz i Graduat en Art i Disseny per l'Escola Massana / Universitat Autònoma de Barcelona, institució en la qual ha estat també col·laborador dins dels departaments de Processos Contemporanis de la Imatge i de Cultura. Durant los últims anys ha exercit com a docent en la Facultat d'Humanitats de la Universidad San Ignacio de Loyola i al Instituto Superior Toulouse Lautrec de Lima (Perú), i actualment cursa el Màster en estudis museístics i teoria crítica del MACBA. Los punts d'interès de la seua pràctica artística són los processos postcolonials, la territorialitat i la seua gestió i les relacions de producció i remuneració que reflectixen l'actual context global de profundes desigualtats i injustícies, on també presta una especial atenció als processos històrics vinculats a la construcció i inducció de la memòria col·lectiva.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati seleccionat per participar en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats.
Notícies
Dimecres 5 de juny de 2024
Lo Pati seleccionat per participar en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats.
Ampliar
Programació 2024
Notícies
Any 2024.
Programació 2024
Ampliar
Premi ACCA
Notícies
Març de 2023.
Premi ACCA
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024