Buscador
Lo Pati
Lo Pati seleccionat per participar en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats.
Notícies

Lo Pati seleccionat per participar en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats.

El programa inclourà una proposta deslocalitzada que permetrà conèixer el centre d'art, la residència d'artistes Baladre i el Delta de l'Ebre a través de projectes artístics produïts per Lo Pati.

Dimecres 5 de juny de 2024

Sortida i tornada de l'autobús des de l'auditori Felip Pedrell


La primera setmana de juny, les Terres de l'Ebre tindran protagonisme especial en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats que organitza el Ministerio de Cultura. Enguany, la trobada d'àmbit estatal se celebrarà del 4 al 6 de juny a Tortosa. Les activitats es desenvoluparan al Teatre Auditori Felip Pedrell, que serà la seu principal, i s'expandiran per altres localitzacions de la ciutat i les Terres de l'Ebre.

Entre les propostes de caràcter territorial que inclou el programa s'ha organitzat una visita al centre d'art Lo Pati d'Amposta per conèixer diversos projectes en matèria d'arts plàstiques i visuals que es desenvolupen al Delta de l'Ebre. Es tracta d'una activitat prevista per a dimecres 5 a la tarda de 16 a 20h i que inclou un recorregut per l'exposició temporal "Energia submergida" amb la fotògrafa Paula Artés, que posa llum i taquígraf en els abusos de poder de la planta submarina Castor.

La ruta també passarà per la residència d'artistes Baladre que gestiona el centre d'art ampostí, on l'artista David Bestué presentarà "Garba", un projecte de recerca col·lectiva i experimental centrat en els lèxics materials del Delta de l'Ebre. El recorregut acabarà a la platja del Trabucador amb l'artista Alfred Porres i el tècnic del Parc Natural del Delta de l'Ebre Xavier Abril, que explicaran l'experiència de "Sediments", una iniciativa de l'Aula al Pati destinada a escolars que reflexiona sobre la fragilitat del Delta. L’autobús sortirà de Tortosa i per participar-hi caldrà inscriure-s’hi al web:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2L68v_j6VBdKf9_N3N_WWDCPcyo6mNa5cTwoPPL1WSR0gUw/viewform

Així mateix, aquesta edició del Fòrum també planteja una programació expandida amb la participació de diversos agents regionals i nacionals, posant especial atenció als que es desenvolupen des de les províncies de Tarragona, Castelló i Terol, amb la finalitat d'articular i incentivar creus i col·laboracions.

Altres activitats Altres activitats
Programació 2024
Notícies
Any 2024.
Programació 2024
Ampliar
Premi ACCA
Notícies
Març de 2023.
Premi ACCA
Ampliar
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Notícies
2023.
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024