Buscador
Lo Pati
Neil Harbisson i Moon Ribas a Balada
Notícies

Neil Harbisson i Moon Ribas a Balada

Dins el marc de l’Eufònic, la mostra d’art Sonor i Visual de les Terres de l’Ebre, l’artista Neil Harbisson i la coreògrafa Moon Ribas han estat treballant a la Residència Balada de Lo Pati i el seu entorn.

Residència d'Artistes Baladre, Balada - Amposta


Una de les residències d'artistes a Eufònic és la de Neil Harbisson i Moon Ribas: Deltònic. Els festival mostrarà els treballs que aquests dos artistes han dut a terme a l’espai que el centre té a Balada, pedania d’Amposta situada al bell mig del Delta de l’Ebre, durant set dies. L’objectiu és interactuar amb el paisatge natural del Delta de l’Ebre, per realitzar un treball de recerca sobre el paisatge.

Neil té acromatòpsia, veu la vida en blanc i negre i… és lo primer ciborg del món reconegut com a tal per un govern. Des dels 20 anys porta instal·lat un eyeborg que llença impulsos sonors directament al seu cervell, cosa que li permet distingir els colors, i que ha convertit en el centre del seu treball. Farà a Eufònic un treball molt especial: una mena de mapa visual del Delta traduït als sons que ell ha de fer servir –per força- per reconèixer els colors que nosaltres veiem amb tanta facilitat. Una experiència única que prendrà la forma de “concert” creat a partir del sons del colors del Delta, on l’artista “interpretarà” els colors que li “llançarà” la seva col·laboradora i coreògrafa Moon Ribas.

La residència d’aquests dos artistes ha estat coberta pels principals mitjans de comunicació, entre ells el TV3 i La Vanguardia. Podeu veure els vídeos i la galeria d’imatges de l’Eufònic.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati seleccionat per participar en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats.
Notícies
Dimecres 5 de juny de 2024
Lo Pati seleccionat per participar en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats.
Ampliar
Programació 2024
Notícies
Any 2024.
Programació 2024
Ampliar
Premi ACCA
Notícies
Març de 2023.
Premi ACCA
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024