Buscador
Lo Pati
El músic Daniel Sáez resideix a Baladre
Notícies

El músic Daniel Sáez resideix a Baladre

L’estada de l’artista consisteix en fer la gravació de la maqueta del seu proper treball musical

del 9 al 18 de novembre

Residència Baladre


Durant aquesta setmana el músic Daniel Sáez es troba a la residència d’artistes de Balada composant les lletres i les melodies del seu proper treball. El disc s’anomenarà ‘O així...’, en homenatge a un grup poètic que va sorgir a Barcelona l’any 1983 i que va durar fins el 1985.

L’estil de les cançons recull sonoritats del folk americà i la cançó francesa –seguint les passes del seu anterior treball ‘Deixa-ho córrer, mala bèstia!’-, però sempre passant pel sedaç personal. A més, el projecte inclourà una jota incendiaria.

En el seu treball Sáez dóna importància a la idea de cançó-conte o cançó-narració, una constant en aquest projecte. Fugir de la lletra de cançó decorativa és per l’artista una cosa molt important.  Els textos són tots propis i estan carregats d’ironia, mesclats amb afers socials però sense arribar al sarcasme.

En aquest projecte l’artista comptarà amb les col·laboracions de: Armengol Riera a les percussions, Maria Franquet a l’acordió diatònic, Abraham Creus al baix, Lluís Xandri a la guitarra acústica, Anna Pantinat al teclat i als cors i Miquel Àngel Marín al clarinet; mentre que el propi Daniel Sáez és l’encarregat de la guitarra acústica, el piano, l’orgue, la veu, els cors i la composició de les melodies.

El disc, que serà el cinquè en la carrera musical de l’artista, estarà enllestit a finals de desembre d’aquest any.  Després de la seva estada a Balada, un cop al seu estudi de Masquefa, Sáez, ja en una segona etapa compositiva, seguirà comptant amb col·laboracions tant musicals com de veus poètiques. 

A banda del seu treball a Balada, l'artista tocarà algunes cançons el diumenge 17 de novembre, a les 11:30 h, a la Biblioteca de Els Muntells.

Altres activitats Altres activitats
Premi ACCA
Notícies
Març de 2023.
Premi ACCA
Ampliar
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Notícies
2023.
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Ampliar
Programació 2022
Notícies
2022.
Programació 2022
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de visita

Dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 17:00h. a 20:00h.
Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2023