Buscador
Lo Pati
El músic Daniel Sáez resideix a Baladre
Notícies

El músic Daniel Sáez resideix a Baladre

L’estada de l’artista consisteix en fer la gravació de la maqueta del seu proper treball musical

del 9 al 18 de novembre

Residència Baladre


Durant aquesta setmana el músic Daniel Sáez es troba a la residència d’artistes de Balada composant les lletres i les melodies del seu proper treball. El disc s’anomenarà ‘O així...’, en homenatge a un grup poètic que va sorgir a Barcelona l’any 1983 i que va durar fins el 1985.

L’estil de les cançons recull sonoritats del folk americà i la cançó francesa –seguint les passes del seu anterior treball ‘Deixa-ho córrer, mala bèstia!’-, però sempre passant pel sedaç personal. A més, el projecte inclourà una jota incendiaria.

En el seu treball Sáez dóna importància a la idea de cançó-conte o cançó-narració, una constant en aquest projecte. Fugir de la lletra de cançó decorativa és per l’artista una cosa molt important.  Els textos són tots propis i estan carregats d’ironia, mesclats amb afers socials però sense arribar al sarcasme.

En aquest projecte l’artista comptarà amb les col·laboracions de: Armengol Riera a les percussions, Maria Franquet a l’acordió diatònic, Abraham Creus al baix, Lluís Xandri a la guitarra acústica, Anna Pantinat al teclat i als cors i Miquel Àngel Marín al clarinet; mentre que el propi Daniel Sáez és l’encarregat de la guitarra acústica, el piano, l’orgue, la veu, els cors i la composició de les melodies.

El disc, que serà el cinquè en la carrera musical de l’artista, estarà enllestit a finals de desembre d’aquest any.  Després de la seva estada a Balada, un cop al seu estudi de Masquefa, Sáez, ja en una segona etapa compositiva, seguirà comptant amb col·laboracions tant musicals com de veus poètiques. 

A banda del seu treball a Balada, l'artista tocarà algunes cançons el diumenge 17 de novembre, a les 11:30 h, a la Biblioteca de Els Muntells.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati seleccionat per participar en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats.
Notícies
Dimecres 5 de juny de 2024
Lo Pati seleccionat per participar en el VII Fòrum Cultura i Ruralitats.
Ampliar
Programació 2024
Notícies
Any 2024.
Programació 2024
Ampliar
Premi ACCA
Notícies
Març de 2023.
Premi ACCA
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024