Buscador
Lo Pati
Eufònic Urbà
Notícies

Eufònic Urbà

La mostra d’arts sonores i visuals de les Terres de l’Ebre es trasllada a l’Arts Santa Mònica.

12, 13 i 14 de desembre

Arts Santa Mònica


Eufònic Urbà es celebrarà al nou centre de la creativitat Arts Santa Mònica els dies 12, 13 i 14 de desembre com una mena d’extensió d’Eufònic – Mostra d’Art Sonor i Visual de les Terres de l’Ebre trasplantat a Barcelona, a on s’oferirà un recull de les millors accions i actuacions celebrades en les dues edicions del festival, així com el resultat de les diverses residències artístiques realitzades a Baladre (residència d’artistes de Lo Pati)  i intervencions comissariades per Eufònic. Totes les activitats són d’entrada gratuïta, excepte la master class d’Alba G. Corral.

Eufònic és una mostra d’arts sonores i visuals que se celebra a les Terres de l’Ebre i que té com a principi vertebrador donar visibilitat a algunes de les propostes més innovadores en el camp de la investigació sonora, la creació col·lectiva, la multidisciplinarietat i els visuals d’avantguarda, la música electrònica i la comunicació interactiva, apostant pel territori i el diàleg entre tradició i contemporaneïtat.


Accions i instal·lacions

A través dels artistes convidats, els tallers formatius i el comissariat de les residències artístiques a Eufònic s'han desenvolupat treballs que aprofundeixen en la relació entre noves tecnologies, espai natural i paisatge. Algunes de les accions i instal·lacions que s'hi han desenvolupat es veuran ara a Eufònic Urbà així com el resultat de les residències artístiques: Martí Ruids i la seva Orquestra Ramadera Estocàstica -aquest cop sense ovelles però sí amb esquelles-, la sorprenent i molt catàrtica acció de so i moviment d'Ensemble Topogràfic, la investigació sonora i la seva vinculació amb les xarxes socials de la mà de Vicent Matamoros i MobilityLab i Neil Harbisson i Moon Ribas i el seu mapejat de colors i sons del Delta de l'Ebre.


Accions Eufònic Urbà

En l'apartat d'actuacions d'Eufònic Urbà hi haurà Arbol acompanyat als visuals d'Alba G. Corral; Cello + Laptop - el duet format per Eduard Comelles i Sara Galán al cello; Ángel Molina en una sessió especial fora del seu entorn habitual i que promet drone i electrònica fosca; Edu Comelles en un directe especial fent servir Conductr (el controlador de directe per a tauletes); Joan Bagés - protagonista d'una de les residències d'Eufònic 2012 - presentant la seva peça per a electrònica, gralla, acordió i clarinet; Edith Alonso i Antony Maubert presentant el resultat de la seva residència 2013; i el saxofonista de contemporània Joan Martí-Frasquier amb el col·lectiu visual Blow Factory


Projecció i Master Class

Dues activitats completen la programació d'Eufònic Urbà. D'una banda la projecció del documental de creació "Buda. L'illa del Delta" de Santi Valldepérez i Guillermo Barberà (2013, 77'), un treball sobre un dels tresors del Delta amb testimoni dels pocs habitants que hi viuen i una mirada al seu passat. D'altra banda, la master class d'Alba G. Corral -una de les millors artistes que fa servir codi de programació per als visuals en directe, que parlarà de la metodologia i realització del sets. La Master Class d'Alba G. Corral és l'única activitat no gratuïta (15€ prèvia inscripció a info@eufonic.net). 

Altres activitats Altres activitats
Programació 2024
Notícies
Any 2024.
Programació 2024
Ampliar
Premi ACCA
Notícies
Març de 2023.
Premi ACCA
Ampliar
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Notícies
2023.
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024