Buscador
Lo Pati
Les Salonnières resideixen a Baladre
Notícies

Les Salonnières resideixen a Baladre

El col·lectiu vivència els seus processos de treball i prepara la seva intervenció a les segones jornades de l’Aula al Pati.

del 23 al 26 d'octubre

Residència Baladre


Les Salonnières qüestionen discursos preestablerts com el del gènere, la identitat, el cos o la roba. Provoquen disrupcions en l’entorn quotidià per crear altres realitats possibles, amb l’objectiu de realitzar narratives subversives a les dominants en la nostra societat. Fan servir la performance com a pràctica artística i com a tècnica que les permet investigar sobre noves formes d'intercanvi i de producció de coneixement.

Formalment es classifiquen com un col·lectiu artístic indisciplinar per la seva voluntat d’inserir-se en disciplines que els  són alienes com l’arquitectura, el teatre, la música o la moda. Des de 2006 desenvolupen paral·lelament projectes artístics i educatius.

Durant la seva estada a la residència d’artistes de Balada vivenciaran i corporalitzaran el seu funcionament i els processos de treball que realitzen com a col·lectiu. Ho faran a través de la dansa, el cos i la performance. Donaran visibilitat a les relacions interpersonals que es produeixen al treballar conjuntament per conèixer i millorar la seva pràctica.

També realitzaran dos tallers: un amb la Fundació Pere Mata d’Amposta i l’altre amb l’IES Els Alfacs de Sant Carles de La Ràpita. A partir d'aquestes experiències prepararan la  seva intervenció del proper dissabte 26 d’octubre a les segones jornades d'art i educació de l’Aula al Pati.

Altres activitats Altres activitats
Programació 2024
Notícies
Any 2024.
Programació 2024
Ampliar
Premi ACCA
Notícies
Març de 2023.
Premi ACCA
Ampliar
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Notícies
2023.
Col·lecció Nacional d'Art Contemporani
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024