Buscador
Lo Pati
Traços de Riuades
Arxiu

Traços de Riuades

Dissabte 30 de març a les 11:30 a la placeta c/Sol- Corsini

30 de març

Dissabte 30 de març a la placeta c/Sol- Corsini


 

 

Traços de Riuades és un projecte fruit de la col·laboració entre L'Aula al Pati i ESARDI,  realitzat amb els estudiants de Pintura Pintura i Art Mural. Els eixos fonamentals d'aquesta col·laboració són intervenir l'entorn proper, involucrar i establircomplicitats amb la ciutadania, promoure la interacció i l'intercanvi i generar re exions de caràcter crític des d'una perspectiva propera a l'ARTIVISME.

El focus del projecte es situa a la ciutat d'Amposta i la seva relació amb el riu Ebre. El riu ocupa l'espai humà, els humans ocupen l'espai del riu? Les riuades són fenòmens que periòdicament i al llarg del temps ens recorden les contingències  d'aquesta relació i en(des)dibuixen els límits. La gent les recorda i les comenta  durant anys i, en algunes  poblacions, i tot les senyalitzen senyalitzen i marquen els nivells on va arribar arribar l'aigua en els casos més excepcionals.

La recerca als arxius de la Comunitat  de Regants i l'Observatori de l'Ebre, aixícom la consulta a experts del territori, el  testimoni i els de la gent més gran d'Amposta ens ha permès traçar de forma aproximada l'abast de les principals riuades de l'Ebre al seu pas per Amposta.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024