Buscador
Lo Pati
Arxiu

Quan el museu tanca les seves portes.

Acció que activarà Jordi Ferreiro en el marc de la seva obra en l'exposició "El desig de creure".

28 d'abril de 2018 a les 20:00h.

Centre d'Art Lo Pati


Jordi Ferreiro (Barcelona, 1982) és un dels set artistes que participa en l’exposició col·lectiva El desig de creure, visitable des del passat 3 de març i fins aquest diumenge 29 d’abril a Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre, a Amposta. La seua peça Quan el museu tanca les seves portes ha estat tot aquest temps a l’espai expositiu però invisible a les mirades. Ens havíem de creure que era allà. Aquest dissabte, a les 20:00 hores, Ferreiro proposa al públic activar la seua peça, amb Lo Pati a les fosques i amb l’ajuda d’unes llanternes especials. Es tracta d’una acció que vol ser una visita anti-guiada en la qual el públic sigui qui amb les seues decisions qui activi la peça.

L'única manera de llegir les frases invisibles és prenent part en una actuació que comença a les 8 del vespre, quan el museu tanca les portes, apaga els llums, i l'exhibició de l'exposició es desactiva. Aquest exercici funciona com un "anti-guiada visita" o "visita no guiada", en què el públic activa les frases amb l'ajuda de llanternes negre-llum. L'experiència està intervinguda únicament per les decisions preses pel públic; les intervencions de diferents artistes; i l'ús de la música, el gest i la veu.

Durada aproximada: 20 minuts.

Entrada lliure.

L'exposició El desig de creure és una producció del M|A|C , a cura de Cèlia del Diego i amb els treballs dels artistes Lúa Coderch , Enric Farrés Duran, Jordi Ferreiro, Christian Jankowski, Julia Montilla, Dani Montlleó i João Onofre que itinera en el marc del Programa d'exposicions itinerants del Cultura. Generalitat de Catalunya

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024