Buscador
Lo Pati
Convocatòria BIAM 2018
Arxiu

Convocatòria BIAM 2018

Fins l'1 de maig, convocatòria de la 15a edició de la Biennal d'Art Ciutat d'Amposta

fins a l'1 de maig de 2018

Àmbit Nacional


La Biennal d’Art Ciutat d’Amposta (BIAM) ha anat evolucionant al llarg de les catorze edicions anteriors (1989-2016) com un potent aparador de la creació emergent del país, consolidant-se com un vertader i potent termòstat de l’activitat artística a nivell estatal respecte a la creació contemporània, així com mesurant la temperatura de les diferents orientacions artístiques i conceptuals que guanyen protagonisme des dels diferents àmbits creatius, combinant artistes emergents i consolidats i aglutinant propostes d’alt nivell i noms de trajectòria reconeguda. Amb la integració en Lo Pati iniciada en l’edició 2012, la BIAM se reforça i es creix, enfortint los vincles creats entre el Centre d’Art de les Terres de l’Ebre i el teixit artístic, apropiant-se d’una posició sòlida i instaurant-se en un espai de referència, per convertir-se en un dels certàmens més importants del panorama català i estatal.

Com a certamen clau dins del circuit artístic nacional, engegat lo 1989, al llarg d’estes 14 edicions han passat artistes com Susy Gómez, Javier Peñafiel, Raquel Friera, Marc Vives, Luis Guerra, Diana Rovira, Xavier Ristol, Pablo Bellot, Rafael G. Bianchi, Nuria Güell, Ian Waelder o Anna Dot, entre molts altres; i crítics i curadors com David Armengol, Sabel Gavaldón, Gerardo Peral, Amanda Cuesta, Montse Badia, Carles Guerra, David G. Torres, Martí Peran, Manel Clot, Carles Duran, Frederic Montornés, Cèlia del Diego, Oriol Fontdevila, Florenci Guntin o Ferran Barenblit.

En la edició 2016, l’exposició va presentar una selecció d’obra de 13 artistes (Ariadna Parreu, Avelino Sala, Dani Montlleó, Fermín Jimenez Landa, Gonzalo Elvira, Ian Waelder, Jonathan Millán, Levi Orta, Luis Guerra, Marc Serra, María García, Núria Güell, Vanessa Pey) d’entre els 150 participants que van acollir-se a la convocatòria. Lo jurat, format per David G. Torres, Gerardo Peral, Sabel Gavaldón i Vanessa H. Sánchez, va premiar "El lago de los cisnes" de Fermín Jimenez Landa.

En esta quinzena edició lo jurat estarà format per Joan Canela (curador independent, cofundador de BAR Project), Nuria Enguita (Directora de Bombas Gens Centre d’Art), Alexandra Laudo (Crítica d’art i comissària independent) i Martí Manen (comissari independent i crític d’art). La convocatòria de la BIAM 2018 està oberta a tots los artistes amb residència en l'àmbit estatal i està dotada amb 4.000 €, i el termini acaba l'1 de maig de 2018. Podeu descarregar-vos les bases al link de l'esquerra.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024