Buscador
Lo Pati
Sandra & Gaspard Bébié-Valérian en residència
Arxiu

Sandra & Gaspard Bébié-Valérian en residència

Sandra i Gaspard Bébié-Valérian treballen junts des de 2014. Codirectors del festival i centre d’art Oudeis, dedicat a l’encreuament entre art, tecnologia i media, treballen a la residència de Balada en la instal·lació "Frack"

25 d'agost a les 20:00

Cisterna de la Vall d'Alcanar


Continuant la seva línia d’investigació al voltant del concepte de l’energia (natural, industrial o espiritual), els francesos Gaspard i Sandra Bébié-Valérian s’han instal·lat a Balada per treballar en una versió de la seva peça “Frack”: si allí el terratrèmol era matèria pura de la qual extreure’n tonalitats sonores, ara la rèplica s’aplica al fallit projecte Castor, davant les costes de Vinaròs i Alcanar, precisament l’espai triat per mostrar-la.

Sandra i Gaspard Bébié-Valérian treballen junts des de 2014. Codirectors del festival i centre d’art Oudeis, dedicat a l’encreuament entre art, tecnologia i media, han participat en nombrosos esdeveniments com la International Digital Art Biennial (Montréal), Centraltrack (Dallas), October Digital (Arles), SKOL art center i Art Souterrain festival (Montréal) o CEAAC (Strasbourg).

La instal·lació s'inaugura el divendres 25 d'agost a les 20:00 i es podrà veure fins l'11 de setembre a la cisterna de la Vall d'Alcanar

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024