Buscador
Lo Pati
Exposició de Lola Guerrera, "Lo vulnerable"
Arxiu

Exposició de Lola Guerrera, "Lo vulnerable"

"Lo vulnerable", l'exposició dins Eufònic al Centre d'Art Lo Pati

del 18 d'agost a l'11 de setembre

Lo Pati - Centre d'Art


Eufònic ha anunciat lo programa sencer de la sisena edició, del 31 d'agost al 3 de setembre. Entre les actuacions audiovisuals, instal·lacions, concerts i accions sonores, l'anunciada exposició de Lola Guerrera que acollirem al Centre d'Art.

Lola és una artista i fotògrafa que en les seues últimes instal·lacions ha experimentat un salt cap a la tridimensionalitat: tirant del fil del seu vessant escultòric i instal·latiu, amb materials trouvés com fulles i altres materials orgànics, s'estarà dos setmanes a Balada (del 4 al 19 d'agost) envoltada de natura, aigua i arròs, per treballar en la peça principal que ocuparà Lo Pati. Poesia efímera feta de materials orgànics, que remet a paisatges en trànsit, a gràfica generativa, a espais impol·luts.

La inauguració de "Lo vulnerable", en plenes festes majors d'Amposta, serà el divendres 18 d'agost a les 20:00, i suposa el tret de sortida a una sèrie d'activitats que continuaran en diverses poblacions del territori: Miravet (19 d'agost), Alcanar (26 agost), Vinaròs i Ulldecona (27 d'agost), i que culminaran a Tortosa (31 d'agost) i les activitats a La Ràpita i Amposta (als Ullals de Baltasar) aquell primer cap de setmana de setembre. Podeu consultar tot lo programa a la seua nova web

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024