Buscador
Lo Pati
Eufònic anuncia la programació completa
Arxiu

Eufònic anuncia la programació completa

Actuacions audivisuals, concerts, instal.lacions i activitats formatives

primer cap de setmana de setembre

Terres de l'Ebre


Eufònic és un festival al voltant de les arts sonores i visuals, de quatre dies de durada i que se celebra a Sant Carles de la Ràpita i, de meitat agost a meitat setembre, s’expandeix amb instal·lacions artístiques en diversos espais de Terres de l’Ebre: Alcanar, Amposta, Miravet, Tortosa, Ulldecona i Vinaròs. Eufònic són arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions en espais museístics, accions sonores, activitats per al públic familiar i concerts en espais singulars.

La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebrador i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge.

La sisena edició serà del 31 d’agost al 3 de setembre de 2017. Les instal·lacions (excepte les dues de Tortosa) s’inauguren quinze dies abans, a meitat agost, i on Lo Pati suposa el tret de sortida amb l'exposició de Lola Guerrera (18 d'agost). El festival combina activitats d’entrada gratuïta (Mercat Vell, Ullals de Baltasar, alguns tallers i activitats familiars) amb altres de pagament (Església Nova, Pavelló Firal i el dinar/cloenda al Xiringuito de la Costa). 

Eufònic anunciava dilluns la programació completa d'aquesta sisena edició: un programa format per més de 25 actuacions audiovisuals i concerts, repartides en diversos escenaris; 7 instal.lacions artístiques en diverses poblacions de Terres de 'Ebre; 8 activitats formatives per a adults i xiquets/es (tallers, master class i la segona edició de la jornada #supportvisualists) i un total de 6 residències artístiques durant els dies de juliol i agost.

Passeu-vos per la seua nova web.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024