Buscador
Lo Pati
Workshop Art vs Escena
Arxiu

Workshop Art vs Escena

Un taller multidisciplinari de dos caps de setmana de duració, impartit per Mireia Andreu

23 i 24 d'abril; 6 i 7 de maig de 2016

Balada; La Ràpita


A finals del segle XX comencem a trobar, en l'entorn artístic, encreuaments entre diferents camps i creadors. Artistes visuals, coreògrafs, directors de teatre i músics s'interessen per nous gèneres o establixen intercanvis i col·laboracions que possibiliten l'aparició de noves línies de creació com la performance, videoart, bodyart o els nous discursos teatrals i coreogràfics. Artistes com Jan Fabre, Ana Mendieta, Rodrigo García o Pina Bausch escriuen, pinten, coreografien i fan performances conciliant les arts en una creació única i personal.

L’escena en totes les seues formes ha estat sempre subjecte de les investigacions d'estos creadors. L’escena com a laboratori, com espai de llibertat creadora, en relació al propi espai escènic i en relació als altres. Este és l'espai on desenvoluparem lo projecte, l’escena i els punts d'encreuament entre diferents camps artístics.

Art vs Escena és un taller on diferents disciplines artístiques mos serviran com a camp de treball d'un procés de creació. Lo propòsit és desenvolupar metodologies de treball a partir un projecte artístic. Lo taller serà impartit per Mireia Andreu, directora d’escena, performer i creadora artística. Ha estat durant sis anys membre de La Carniceria Teatro de Rodrigo García, produint espectacles arreu del món. Los últims anys està treballant en diferents projectes multidisciplinaris de creació pròpia.

A qui va adreçat lo taller?

A estudiants i professionals de qualsevol àmbit creatiu o artístic interessades en formar part d'un procés de creació escènic, on puguen interactuar diferents disciplines artístiques, performance, teatre, dansa, arts visuals, música, vídeo, etc.

Com s'organitza el taller?

Lo taller s’estructurarà en dos caps de setmana, un de desenvolupament i un altre de producció. Lo primer serà un stage de dos dies (dissabte 23 i domenge 24 d'abril) a la residència d’artistes Baladre de Lo Pati, on se desenvoluparan les propostes i es faran los primers assajos. Lo segon (divendres 6 i dissabte 7 de maig) serà a la part de darrere del mercat de Sant Carles de la Ràpita, on s’acabaran de produir les propostes i es mostraran al públic, dissabte 7 a les 20:00h.

Com inscriure's al taller?

Per tal d'enriquir el procès d'aprenentatge, les places pel taller són molt limitades. La inscripció és gratuïta, però els participants han de presentar la seua trajectòria professional i quin és l'interés per participar, on se valorarà el currículum, l'experiència i l'interés per aprendre, així com creuar noves disciplines a la/les ja practicada/es. Poseu-vos en contacte amb comunicacio@lopati.cat. Inscripcions fins lo 15 d'abril de 2016.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024