Buscador
Lo Pati
Convocatòria BIAM 2016
Arxiu

Convocatòria BIAM 2016

Fins l'1 de maig, convocatòria de la 14a edició de la Biennal d'Art Ciutat d'Amposta

fins a l'1 de maig de 2016

Àmbit nacional


La Biennal d’Art Ciutat d’Amposta (BIAM) ha anat evolucionant al llarg de les tretze edicions anteriors (1989-2014) com un potent aparador de la creació emergent del país, consolidant-se com un vertader i potent termòstat de l’activitat artística a nivell estatal respecte a la creació contemporània, així com mesurant la temperatura de les diferents orientacions artístiques i conceptuals que guanyen protagonisme des dels diferents àmbits creatius, combinant artistes emergents i consolidats i aglutinant propostes d’alt nivell i noms de trajectòria reconeguda. Amb la integració en Lo Pati iniciada en l’edició 2012, la BIAM se reforça i es creix, enfortint los vincles creats entre el Centre d’Art de les Terres de l’Ebre i el teixit artístic, apropiant-se d’una posició sòlida i instaurant-se en un espai de referència, per convertir-se en un dels certàmens més importants del panorama català i estatal.

Com a certamen clau dins del circuit artístic nacional, engegat lo 1989, al llarg d’estes 13 edicions han passat artistes com Susy Gómez, Javier Peñafiel, Raquel Friera, Marc Vives, Diana Rovira, Xavier Ristol, Pablo Bellot, Rafael G. Bianchi o Anna Dot, entre molts altres; i crítics i curadors com David Armengol, Amanda Cuesta, Montse Badia, Carles Guerra, David G. Torres, Martí Peran, Manel Clot, Carles Duran, Frederic Montornés, Cèlia del Diego, Oriol Fontdevila, Florenci Guntin, Ferran Barenblit o Vicente Todolí.

En la edició 2014, l’exposició va presentar una selecció d’obra de 16 artistes (Álex Francés, Anna Dot, Avelino Sala, Chus Garcia-Fraile, Cristina Garrido, David Mutiloa, Gerard Cuartero, Javier Pividal, Joan Morey, Juan Baraja, Laura F. Gibellini, Mar Arza, Mar García Albert, Marc Larré, Mariona Moncunill i Olalla Castro) d’entre els 160 participants que van acollir-se a la convocatòria. Lo jurat, format per Álvaro de los Ángeles, Pedro Maisterra, Manuel Segade i Marina Vives, va premiar "Static explosion" d'Anna Dot.

En esta desena edició lo jurat estarà format per David G. Torres (crític i curador), Sabel Gavaldón (curador independent i investigador), Vanessa H. Sánchez (directora de la Galería Silvestre) i Gerardo Peral (gestor cultural i director de la Fundació Blue Project). La convocatòria de la BIAM 2016 està oberta a tots los artistes amb residència en l'àmbit estatal i està dotada amb 4.000 €, i el termini acaba l'1 de maig de 2016. Podeu descarregar-vos les bases al link de l'esquerra. Consulteu la fe d'errates en les noves bases enllaçades.

Podeu descarregar la butlleta de participació des del següent enllaç: Butlleta de participació

 

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari Nadal 2023, Lo Pati tancarà els següents dies:

24, 25, 26 i 31 de desembre de 2023. 1, 5 i 6 de gener de 2024.
La resta de dies seguirà amb l'horari: De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h a 14:00h

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024