Buscador
Lo Pati
Asbel Esteve: Sweet home
Arxiu

Asbel Esteve: Sweet home

Nova exposició del cicle #lopatitancat amb l'artista i realitzador ampostí Asbel Esteve

del 23 de gener al 5 de març de 2016

Lo Pati - Centre d'Art


La nova proposta del cicle "Durant l’exposició el centre romandrà tancat", una activitat a cura de Cèlia del Diego arrencada a mitat 2015 amb Gerard Cuartero, Lúa Coderch i Luz Broto, obri el primer semestre de 2016, que acollirà les exposicions d'Asbel Esteve, Daniel Jacoby i Alex Reynolds. #lopatitancat és un cicle d’exposicions que s’il·lumina quan Lo Pati tanca les seues portes i cerca reflexionar sobre la necessitat contemporània d’estar present a totes hores, aquella que induix un centre d’art a crear projectes que li permeten eixamplar la seua visibilitat, que porta els artistes a promocionar contínuament lo seu treball, que mou los ciutadans a projectar tothora una imatge construïda d’ells mateixos en lo món global.

Aquesta segona tanda, l'artista i realitzador cinematogràfic Asbel Esteve presenta Sweet home: entre les escletxes de la tanca que apareda l’espai del cicle s’entreveu la nova producció de l'artista ampostí que posa en relació les masies abandonades i ruïnoses que la revolució industrial va dixar en lo paisatge proper amb l’èxode massiu del poble siri que, bombardejat i bandejat dels seus habitatges, fuig del conflicte polític del seu país. L’acurada edició de les imatges de detall de l’entorn immediat i la retransmissió radiofònica gairebé en directe dels fets més llunyans fa entrar en col·lisió estes dos realitats ben distants i obri una reflexió sobre la gestió de les fronteres europees construïdes per delimitar i diferenciar allò intern d’allò extern, allò legal d’allò il·legal, allò obert d’allò tancat.

Dissabte 23 de gener, coincidint amb les inauguracions de Lara Fluxà i la col.lectiva Cauty said to Franco: What time is love?, hi haurà l'actuació de la banda Corte Moderno (Ediciones Populares, Barcelona). Organitzat en col·laboració amb Sala Art Jove i Sant Andreu Contemporani, hi ha un servei d’autocar Barcelona – Amposta – Barcelona. Podeu fer reserva de places a: artjove.dasc@gencat.cat i sac@santandreucontemporani.org

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024