Buscador
Lo Pati
“Ultrashow” de Miguel Noguera inaugura Strobe
Arxiu

“Ultrashow” de Miguel Noguera inaugura Strobe

L'humor postmodern de Noguera donarà el tret de sortida a Strobe, IX Festival de Vídeo i Art Digital, segona edició del projecte #riure

24 de gener de 2015

Lo Pati - Centre d'Art


Al “Ultrashow” Miguel Noguera explica unes 30 o 40 idees / ocurrències / imatges mentals o pensaments, un darrere l'altre i sense importar massa l'ordre. Durant aproximadament una hora i deu minuts està sol en escena, on també improvisa càntics i els comenta després: un espectacle còmic tot i que les idees no tenen per què ser còmiques en si mateixes. Per desenvolupar determinades idees es val d'imatges projectades en una pantalla: si bé porta anotats en un paper els títols de les idees que vol comunicar, “Ultrashow” és un monòleg amb passatges improvisats i bifurcacions inesperades, a cavall entre la conferència i la peça teatral. Un còmic estrella del posthumor que cada setmana està al Teatre Goya de Barcelona amb un espectacle que ja han vist més de 20.000 espectadors, i que servirà per donar el tret de sortida a la novena edició de Strobe, Festival de Vídeo i Art Digital, enguany agrupat baix lo concepte "incongruència".

Miguel Noguera és Llicenciat en Belles Arts i des de fa deu anys duu a terme l'espectacle “Ultrashow” en contextos diversos com teatres, festivals i museus. Ha publicat los llibres “Ultraviolència”, “Ser mare avui “i “Millor que viure” (tots a Blackie Books) i, en col·laboració amb Jonathan Millán, “Bullir un ós” (Bellesa Infinita, 2010). També ha col·laborat com a actor en vídeos del duet Venga Monjas i en els films “Extraterrestre” de Nacho Vigalondo, “Diamond Flash” de Carlos Vermut i “Mi loco Erasmus” de Carlo Padial. Va col·laborar setmanalment amb Manel Fuentes a Catalunya Ràdio (2008-2013), i durant un curt període de temps va ser col·laborador satèl·lit del programa de Buenafuente a la Sexta.

Aforament limitat

Entrada gratuïta, consulteu aquí per a més informació de com aconseguir l’entrada

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024