Buscador
Lo Pati
Tercera edició d'Eufònic Urbà a Barcelona
Arxiu

Tercera edició d'Eufònic Urbà a Barcelona

Arts Santa Mònica acull la tercera extensió urbana del festival de Terres de l'Ebre, amb propostes multidisciplinàries i creacions en residència artística

del 10 al 13 de desembre 2015

Arts Santa Mònica, Barcelona


L'extensió a Barcelona del festival Eufònic dedicat a les arts sonores i visuals ocuparà el Arts Santa Mònica de la Rambla barcelonina dels dies 10 al 13 de desembre amb instal·lacions interactives, actuacions audiovisuals, concerts, accions sonores, vídeo i performances. Totes les activitats són d’entrada gratuïta i s’inauguran lo dia 10 de desembre amb l’actuació de Xavi Lloses amb la seua escultura sonora “Nautilus”, que es presenta per primer cop a Barcelona i que es podrà visitar durant tot lo dia.

Artistes que han treballat a la nostra residència de Balada portaran lo resultat dels seus treballs, com en lo cas de les noruegues Madsen & Barrat-Due en forma de performance poètico-política; lo treball amb les ulleres Moverio d’EPSON de realitat virtual del canadenc Diagraf; la creació del videoartista Lukas Adolphi; i la instal·lació site-specific de Jan Mech “Trenes y pájaros, pájaros y trenes”, creada per l'Antic Molí d'Oli d'Ulldecona. Dos habituals d’Eufònic portaran adaptacions de les obres presentades a l’edició estiuenca d’Eufònic: MobilityLab i el seu telescopi hackejat -originalment a MónNatura Delta, i ara adaptat a la "fauna" urbana de Les Rambles- i Vicent Matamoros amb la peça “Atzavara”. A Eufònic Urbà hi haurà actuacions especials com lo pianisme de Rauelsson o la màgica fusió de visuals i ambient eteri del grup Combray i l’artista Alba G. Corral, que vam poder vere a l'Església Nova de La Ràpita; l’actuació d’Edu Comelles amb una banda de luxe amb violoncel, guitarra i bateria; una ocasió única per vere les fosques textures de Pedro Vian en directe i amb visuals de Mau Morgó; la deconstrucció acid de Rubén Patiño o el treball per a cos i so de Sergi Fäustino. Les instal·lacions se podran visitar des de primera hora del matí i també en domenge.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024