Buscador
Lo Pati
L'exposició de Bouesia viatja al Arts Santa Mònica
Arxiu

L'exposició de Bouesia viatja al Arts Santa Mònica

"Psicogeografia d'un festival 2005/2015" itinera al ASM de Barcelona, una exposició coproduida pel Centre d'Art Lo Pati que vam poder vere al juliol d'este any

del 22 al 25 d'octubre 2015

Arts Santa Mònica

Blogspot Bouesia


Un cop més (10 anys 1) el Festival d’Acció Poètica Bouesia s'insereix en el territori de la realitat (més o menys creïble) a través d'un joc o una excusa que esperem que serveixi per mantenir-nos a la deriva enmig de les ficcions instituïdes que s'ensorren davant els nostres ulls. Volem reivindicar aquest esdevenir no en funció d'un objectiu, ni de cap altre tipus de resultat que es pugui assolir. El sentit no està en funció d'una forma de fer sinó que és el reflex d’allò que ens preocupa, i és per on volem acoblar l'estructura que donarà sentit a aquesta trobada, des d'una forma d'estar amb, de fer entre i de desfer. Un fer-nos i de desfer-nos com a part i joc en ell mateix.

El lema d’aquesta edició és A QUE (NO) ESTEM JUGANT?. I s’entén el joc com una manera de relacionar-se amb els altres, com un joc des de l’intercanvi de les posicions, on no hi hagi papers assignats perquè sigui el propi joc qui alteri l’estat de les coses i les transformi. Es tracta d’un joc que es juga a ell mateix, que s’està fent mentre estem jugant, en el qual hi caben altres jocs i altres regles. L’important és el que passa durant la partida, entesa com un espai de ruptures i d’experiències. Al final poden guanyar uns i perdre uns altres, o perdre tots, o guanyar tots, però això només és el resultat, una excusa per alimentar el joc, la ficció que el sosté, que ens sosté.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024