Buscador
Lo Pati
Daniel Miracle i Pamela Gallo, seleccionats en la convocatòria PIPA
Arxiu

Daniel Miracle i Pamela Gallo, seleccionats en la convocatòria PIPA

"TVArt" és seleccionat en la convocatòria d'enguany, per portar-se a terme entre 2015 i 2016 al Punt Òmnia d'Amposta i altres col.lectius del territori

2015-2016

Amposta i Terres de l'Ebre


Després de la valoració de cadascun dels 11 projectes presentats a la convocatòria PIPA2015, per a la selecció d'un projecte d'intervenció pedagògica i artística, lo jurat format per Cristian Añó (coordinador de Sinapsis, pràctiques artístiques i culturals en context i col·laboratives, i Polièdrica, espai de consulta en xarxa) Alfred Porres (responsable del programa L'Aula al Pati) i Vicent Fibla (director de Lo Pati) va escollir per unanimitat lo projecte "TVART, Taller d’art visual per a espais educatius informals de les Terres de l’Ebre", de Pamela Gallo i Daniel Miracle.

En l’elecció del projecte es va valorar, en especial, la metodologia de treball proposada, basada en processos col·laboratius que afavorixen una implicació i relació horitzontal entre els impulsors del projecte i l’Espai Dona. Així mateix, se va tindre en compte la capacitat que té el projecte per afavorir una reflexió crítica des de la pròpia pràctica i entorn a l’àmbit d’interès del Punt Òmnia, la comunicació i les noves tecnologies.

Pamela i Daniel, tant com a col·lectiu Neokinok.tv com individualment, treballen entorn de la creació audiovisual, la televisió experimental i l’empoderament tecnològic i l’art amb col·lectius i comunitats de tot tipus, especialment amb los més vulnerables o amb dificultats en los seus àmbits. Des de 1998, Neokinok.tv ha fet diversos projectes artístics al voltant de l'audiovisual, l'art, la cultura i l'educació, amb la creació de plataformes de comunicació en desenvolupament permanent tant conceptualment com tècnicament, facilitant l'accés universal i oferint diferents possibilitats mitjançant la tecnologia de streaming i l’audiovisual, tot treballant l'art i l'entorn social com eines educatives.

Punt Òmnia és un programa social que pretén la inclusió, la cohesió social i la igualtat d’oportunitats mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació. Té com a principals objectius la millora formativa, los coneixements d’eines d’ocupabilitat, la integració, lleure, etc, i oferix un espai dotat de maquinari i programari informàtic d’utilització pública i comunitària. Dins d’este espai, lo col∙lectiu Espai Dona desenvolupa diferents projectes creatius d’artesania. Lo projecte "TVArt" proposa un taller de sis dies amb l’Espai Dona, qüestionant-nos com estan fetes les màquines i el programari, que fan i per què, amb l'objectiu d'empoderar el col∙lectiu, per a que puguen fer servir les tecnologies per difondre les seves activitats creatives i solidàries, sempre fomentant l’esperit crític.

Lo projecte es posarà en marxa a finals de 2015 i a lo llarg de 2016, i té una dotació de 2000€.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024