Buscador
Lo Pati
Bouesia. Psicogeografia d'un festival 2004-2015
Arxiu

Bouesia. Psicogeografia d'un festival 2004-2015

L'exposició dels 10 anys del festival nascut a Deltebre

del 10 al 31 de juliol 2015

Lo Pati - Centre d'Art


Lo filòsof, escriptor i cineasta francès Guy Débord va definir la psicogeografia com una manera de viure i experimentar la vida fora de l’esclavatge i empresonament de la rutina diària, com una forma nova de transitar a la deriva sense objectius específics. Un terme que Rafael Tormo -que des de finals del 2014 és també codirector del festival- ha recuperat ara per posar títol a l’exposició que ha comissariat sobre els 10 anys del festival d’Acció Poètica Bouesia.

Psicogeografia d'un festival va més enllà de la memòria d’estos deu anys i vol agrupar (encara que sigue per uns moments) lo trànsit erràtic d'una forma d'estar i pensar que des de la Bouesia s'ha manifestat en un territori hostil, sever i ventós. Però no només com a proposta memorística: vol ser espai de trànsit. L’exposició, que a l’octubre es traslladarà a l’Arts Santa Mònica de Barcelona, i a la primavera del 2016 a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, estarà estructurada en deu grans taules que contindran objectes, documents, elements sonors i visuals: documentació, entrevistes i coneixements compartits del que han estat estos deu anys de Bouesia. Acció poètica, en definitiva.

Per a la inauguració, divendres dia 10 de juliol a les 20:00 s’han programat bou-psico-accions a càrrec de diversos artistes i creadors com Maria Pons, Daniel Sáez y Iona Pons; Asbel Esteve; Jaume Vidal; Sam Vila; i Zoraida Roselló. 

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024