Buscador
Lo Pati
Vermut d’Art: música + interacció plàstica: Esperit! + Andreu Garcia
Arxiu

Vermut d’Art: música + interacció plàstica: Esperit! + Andreu Garcia

En lo marc de les Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat, Lo Pati i JMEP organitzen Vermut d’Art a Amposta, amb l’actuació en directe d’Esperit! i la interacció en viu de l’artista plàstic Andreu Garcia.

29 de juny 2014 a les 12:00h. Entrada gratuïta.

Lo Pati, Centre d'Art de les Terres de l'Ebre


Lo proper domenge 29 de juny, a les 12:00h, tindrà lloc a Lo Pati Vermut d’Art, una proposta emmarcada en les JMEP que engloba dos propostes en directe, un concert i una intervenció artística, on les dos coses podran vere’s afectades per la interacció amb lo públic.

Lo concert d’Esperit!, una de les propostes més interessants del segell Bankrobber, casa d’El Petit de Cal Eril, Mazoni o Guillamino, és una personal proposta de folk psicodèlic que combina psicorock, afrokraut, dub i blues mutant. Tot i la seua joventut, Mau Boada ja ha dixat la seua empremta en un extens llistat de discos i uns concerts sempre imprevisibles i que transiten camins inesperats.

La interacció en viu de l’artista plàstic Andreu Garcia (Amposta), músic de rock (membre de The Noise of Mutt i Ensemble Topogràfic), va sumant l’experimentació musical més extrema i innovadora amb la recerca constant de nous canals d’expressió. A més, està pensada una interacció amb lo públic mitjançant un hashtag creat per l’ocasió que, al seu temps, afectarà la proposta musical d’Esperit!. Tot això, baix la proposta dominical amb Estrella Damm.

Entrada gratuïta. 

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024