Buscador
Lo Pati
Taller de música electrònica per a xiquets i xiquetes
Arxiu

Taller de música electrònica per a xiquets i xiquetes

En lo marc de les 10es Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, Lo Pati i JMEP organitzen lo taller “Guillamino a la classe de les Girafes”

8 de juny 2014 a les 12:00h. Entrada gratuïta.

Lo Pati, Centre d'Art de les Terres de l'Ebre


Lo Pati i JMEP organitzen una classe jam-taller de música electrònica per a xiquets i xiquetes a càrrec del músic Guillaminoun taller que ha passat per SonarKids i ha triomfat en diversos centres, escoles i festivals. Lo taller se basarà en crear sons, tocar instruments acústics i electrònics i crear loops mentre el mestre de cerimònies fa interactuar el sentit creatiu dels futurs artistes. I tot això, sempre amb la complicitat del públic més jove.

“Guillamino a la classe de les Girafes” és lo primer punt de contacte per a que els xiquets i xiquetes puguen descobrir i interessar-se per la creació musical a través de l’electrònica i totes les seues possibilitats. Guillamino és un dels artistes més reconeguts i imprevisibles de l’escena electrònica catalana, un rodamón de la música capaç d’implicar-se en los projectes més heterodoxos: perversions sardanístiques, hip-hop de joguet o de veritat, cançó transoceànica o bandes sonores històriques. Ha tocat en festivals de tot lo món, des del South By Southwest d’Austin (Texas) fins al Sónar, passant per països com Japó, França, Alemanya, Regne Unit o Xile. Aquell mateix domenge a les 20:00 estarà tocant a l’Ermita de la Pietat amb la seua formació en banda, Guillamino & The Control Z’s.

Curs per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 12 anys.
Places limitades.
Gratuït. Inscripció fins lo 6 de juny a:  comunicacio@lopati.cat

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024