Buscador
Lo Pati
Sàrsia
Arxiu

Sàrsia

Taller de vídeo intercultural

Maig, juny i desembre de 2013

Centre d'Art Lo Pati


L’Escola de Llengües i Cultures de les Terres de l’Ebre, en col·laboració amb el Centre d’Art Lo Pati, ha organitzat un taller de vídeo intercultural: Sàrsia.

Sàrsia pretén posar en relleu diferents percepcions culturals de les Terres de l’Ebre, i convertir-se en un espai de trobada de l’art amb diferents cultures que conviuen a les Terres de l’Ebre, involucrant persones i col·lectius procedents de diferents àmbits.

El taller, impartit per Asbel Esteve, va començar el 2013 amb un curs de vídeo on van participar alumnes de diferents procedències. Es van donar nocions teòriques i pràctiques bàsiques del vídeo (aspectes narratius, gravació i edició). A més, els alumnes van poder realitzar un petit vídeo on tots van prendre part de les diverses accions i les decisions es van prendre conjuntament. Com a conclusió, el passat mes de desembre els alumnes van veure el visionat de la seva peça final al Centre d’Art Lo Pati i van fer un debat sobre totes les experiències que els hi havia aportat el taller de vídeo.

Sàrsia, però, és un projecte que encara s’està desenvolupant i que busca obrir-se camí i noves relacions tant a través del programa de l’Aula al Pati, com també amb d’altres propostes obertes, per continuar compartint i continuar fent ‘Sàrsia’.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024