Buscador
Lo Pati
Reprise d’Ensemble Topogràfic a Balada
Arxiu

Reprise d’Ensemble Topogràfic a Balada

Lo grup torna a Balada per a crear una peça que es contrapose amb lo projecte lluminós de l’any passat.

del 11 al 14 d'abril

Residència d'artistes Baladre


Un dels grans descobriments de l’Eufònic 2013: l’enorme actuació a la Barraca a l’Encanyissada i l’espectacle de clausura a Lo Pati, a més de vere’s a l’Eufònic Urbà a l’Arts Santa Mònica i el Konvent de Cal Rosal de Berga, Ensemble Topogràfic torna a la residència d’artistes de Balada per continuar creant i deixar fruir idees sonores.

En la seua primera estància, la residència els va servir per compactar i crear el grup. Ara, en esta segona estada, Ensemble Topogràfic està en procés d’escriure una peça que sorgix a Barcelona –allà on viuen los tres membres del grup–, respirant urbanitat, moviment i xoc, lo conflicte que els interessa i que posen en escena. Així, esta segona residència està pensada per tancar el cercle i dixar sorgir una part fosca per contraposar-la amb la peça lluminosa que van crear l’any passat.

Ensemble Topogràfic és un combo de so i moviment, format per tres persones amb formacions diferents, amb l’objectiu comú de l’experimentació en lo camp del so i el moviment, amb un punt de partida: la interacció entre la dansa i la música, com una cosa crea l’atra i a la inversa. Los tres intèrprets són tres focus de creació constant, que fugen de partitures o coreografies marcades. Tot i que viuen a Barcelona, tots són de les Terres de l’Ebre, territori de contrastos: lo músic electrònic Carlos Martorell, la ballarina Anna Hierro i el músic de rock –membre de The Noise of Mutt– Andreu Garcia

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024