Buscador
Lo Pati
Relat de Belles Coses Falses A/V
Arxiu

Relat de Belles Coses Falses A/V

RBCF A/V indaga en la dimensió sonora i audiovisual com a llenguatge hàbil per representar i induir paisatges, una tarda amb l’actuació audiovisual de Internet2, una acció poètica de Maria Pons i Daniel Sáez i la presentació del catàleg a càrrec de Blai Mesa i Mariona Moncunill

29 de novembre 2014

Lo Pati - Centre d’Art Terres de l’Ebre


Relat de Belles Notes Falses, l’exposició produïda al 2013 des del Centre d’Art Lo Pati i comissariada per Albert Martínez López-Amor i Blai Mesa, està actualment al Centre de la Creativitat Arts Santa Mònica de Barcelona. Prorrogada fins lo 25 de gener, se complementa amb activitats que estenen l’exploració sobre les arrels de la gènesi del paisatge i els seus sentits contemporanis indagant en la dimensió sonora i audiovisual com a llenguatge hàbil per representar i induir paisatges.

DISSABTE 29 DE NOVEMBRE

19:00 CATÀLEG

Lo catàleg de l’exposició s’ha editat ara en col·laboració amb l’Arts Santa Mònica. Estaran presentant-lo al Pati Blai Mesa, exdirector del Centre d’Art Lo Pati i comissari de l’exposició, i Mariona Moncunill, artista i coordinadora de l’edició del catàleg.

19:30 PERFORMANCE

“Tota mirada subjectiva sobre un espai és un paisatge” és la hipòtesi a partir de la qual se desenvoluparà l’acció poètica que realitzaran Maria Pons i Daniel Sáez, "5 natures mortes + 1 dispositiu per a conferenciants", fent referència als apartats que componen l’exposició (Verdolatria, Regions espantoses, El jardí, Terres promeses, La pell i Cap a Paisatges nous). Tots dos van participar també en la inauguració de l’exposició el passat 8 de novembre, al centre de Les Rambles.

20:00 ACTUACIÓ AUDIOVISUAL

Internet2 és lo projecte de pop singular d'una sola persona, Carlos Carbonell, responsable d’un disc de pop experimental tan estrany com “Viva la música”, editat lo 2009 al segell dels Tarántula, Producciones Doradas. A RBCF A/V al Arts Santa Mònica forma part d’un cicle d’actuacions amb altres artistes com Za!, Primo Gabbiano i Teatre Magnètic, combinant la dimensió sonora i la visual per produir un directe específic, creat per a l’ocasió, en què cada banda o compositor elabora una peça resseguint los eixos conceptuals de l’exposició.

L'actuació de Internet2 -que just lo dia abans, divendres 28, haurà estat actuant al Arts Santa Mònica- és un espectacle sobre la infància, un assaig sobre diferents experiments de ficció escenificant infàncies fantàstiques. Amb lo format conferencia com a format de punt de partida, portarà a un espectacle complet amb totes les formes escèniques (vídeo en directe, música enregistrada, ball i poesia)

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024