Buscador
Lo Pati
Prèvia d’Eufònic a Tortosa
Arxiu

Prèvia d’Eufònic a Tortosa

Eufònic se presenta a Tortosa amb dos actuacions a l’Escola d’Art i Disseny: Nev.Era + Xarlene i Dj Undo

9 de maig 2014

Escola d’Art i Disseny a Tortosa. Plaça Sant Joan, 5


Eufònic – Mostra d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre, amb qui col.laborem des de la primera edició, s’espandix també a Tortosa on lo proper divendres 9 de maig hi haurà dos actuacions programades dins de la setmana cultural que organitza l’Escola d’Art i Disseny: Nev.Era acompanyat de les projeccions de Xarlene, un espectacle que es verà també a Sónar 2014; i, a la terrassa del magnífic edifici, dj Undo, un dels noms més respectats de l’electrònica catalana, productor i cap del segell Factor City. Les dos actuacions seran gratuïtes i es faran a la plaça Sant Joan, un dels espais més emblemàtics del nucli antic de Tortosa, com a preludi de la tercera edició d’Eufònic que enguany se celebrarà del 10 al 13 de juliol.

Nev.Era + Xarlene (Discontinu / Barcelona) Los vam poder vere a Mutek Barcelona 2014 lo passat febrer, però ha estat la seua confirmació per a Sónar 2014 quan ha quedat clar lo que ja sabíem: electrònica d’arrel fosca però oberta, captivadora, en un set audiovisual generat des dels paisatges hipnòtics i amb una forta càrrega improvisatòria, acompanyat pels onírics visuals de la barcelonina Xarlene.

Dj Undo (Factor City / Barcelona) Músic, dj i home darrera el segell Factor City, Undo ha punxat a clubs com Panorama de Berlín, Rex de París, Fabric de Londres o Razzmatazz de Barcelona, i festivals com Sónar, FIB, Monegros o Creamfields. A més de dj, la seua faceta de productor és una de les més constants del panorama nacional. A través de diferents estils, Undo té un so reconeixible a la primera que beu de moltes fonts: electro, indie, electrònica i tot tipus d’influències sintètiques se donen la mà en les seues produccions i sessions.

Divendres 9 de maig. 20:30 Entrada lliure

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024