Buscador
Lo Pati
Onsès i Ubalde, seleccionades en la convocatòria pipa 2014
Arxiu

Onsès i Ubalde, seleccionades en la convocatòria pipa 2014

Amposta: Km. 0, de Judit Onsès i Mercè Ubalde, projecte seleccionat en la primera convocatòria pipa del programa L’Aula al Pati

al llarg de 2015

Amposta


Divendres passat, 21 de novembre de 2014, se va reunir al Centre d'Art Lo Pati lo jurat de la primera convocatòria de projectes d’intervenció pedagògica i artística pipa 2014, del programa L’Aula al Pati, un marc d’intercanvi i col·laboració entre el Centre d’Art Lo Pati i els centres o espais educatius i formatius formals i no formals de les Terres de l’Ebre, amb lo propòsit de produir projectes que mesclen art i educació, on s’involucren diversos àmbits i col·lectius d’intervenció a través de pràctiques col·laboratives o de creació comunitària.

Després de la valoració de cadascun dels 11 projectes presentats, lo jurat format per Marta Ricart (artista, professora i investigadora), Alfred Porres (responsable del programa L’Aula al Pati) i Vicent Fibla (director de Lo Pati - Centre d’Art Terres de l’Ebre) va escollir per unanimitat lo projecte Amposta: Km. 0 de Judit Onsès i Mercè Ubalde. Entre els arguments en què es va fonamentar la decisió, lo jurat destaca l'enfocament metodològic que s’articula a través de pràctiques col·laboratives i que explora les possibilitats de la creació comunitària, on allò pedagògic s’obre més enllà de l’àmbit estrictament escolar i la participació esdevé un acte d’empoderament i d’autoria. 

Les autores estaran presentant la proposta el proper dissabte 29 de novembre a les 10:00 al Centre d'Art, dins les jornades L'Aula al Pati. Consulteu les activitats programades.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024