Buscador
Lo Pati
Música i Cinema al Pati: Rauelsson i “La Gallina”
Arxiu

Música i Cinema al Pati: Rauelsson i “La Gallina”

Lo Pati i el col·lectiu La Garba presenten música i cinema del territori, amb la projecció en 35mm del curtmetratge “La Gallina” i dos actuacions musicals.

5 de juliol 2014 a les 20:00h. Entrada gratuïta.

Lo Pati, Centre d'Art de les Terres de l'Ebre


Lo proper dissabte 5 de juliol, a les 20:00 h, al Centre d’Art Lo Pati se combinaran música i cinema: per una banda, l’actuació de Rauelsson, lo projecte del músic Raúl Pastor, castellonenc que viu a cavall entre la capital veïna i Portland, i que ha estat treballant amb Peter Broderick i a qui el reputadíssim Nils Frahm ha coproduit lo seu nou treball, publicat a l’exquisit segell alemany Sonic Pieces. Piano i textures electròniques se donaran la mà en una sort d’electrònica neoclàssica preciosista i suggerent.  

Per l’atra, la projecció del curt “La Gallina” (2013) amb la presència del seu director, Manel Raga (Ulldecona), basat en un conte de Mercè Rodoreda, filmat a Bel (Rossell) i amb música de Carles Santos i Pep Gimeno “Botifarra”. Va ser seleccionat a la Mostra de Venècia, a la Seminici de Valladolid i preseleccionat als Goya. Actualment, Raga està fent lo doctorat en cinema a la Film Factory de Sarajevo, un centre dirigit pel reputat cineasta hongarès Béla Tarr. Serà la primera vegada al territori que “La Gallina” se projectarà tal com està filmat, en 35 mil·límetres, una de les poques ocasions avui en dia per sentir l’antic soroll d’un projector de cinema.

A més a més, tindrem l’actuació dels germans Joan Carles i Pedro Jiménez i Raul Tigel, perfectament coneguts a Amposta. Músics de La Lira, la Rondalla Guardet lo Cantador i membres de diverses formacions, han fet una selecció de temes musicals de l’època en què es va escriure el conte “La meva Cristina i altres contes” (1957-1960) d’on forma part “La Gallina”, en esta dualitat música culta / música popular que transita el film de Manel Raga.


Entrada gratuïta.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024